Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patyczak

wpisujemy sie te obecne na forum slubnym

Polecane posty

Gość patyczak

jestem sobie i nie mam stałego nicku, często wpisuje więc swoje wypowiedzi w pomarańczaku, aby np. przygadac komuś, bądz wyśmiać. Jestem tu do momentu ,az nie wyjde za mąż - wtedy zniknę z tego okropnego i złośliwego topiku pełnego niezyczliwych kobiet.

Gość Weli adoratorka
Ja również zagląda, czytam i nóz mi sie otwiera w kieszeni jak ja czytam.

Gość pstrąg w sosie
no ano ano racyje to mocie panieneczki z torcikami i świecuskami. Miino tys kryw zalywa jak se czytom te zlosliwosci .Postanowilech łopuscić forumek tys po slubiku przychodząc na maciezynstwo:)

Gość ciekawe skad tyle zlosnic
patyczak said: " często wpisuje więc swoje wypowiedzi w pomarańczaku, aby np. przygadac komuś, bądz wyśmiać." ----> " wtedy zniknę z tego okropnego i złośliwego topiku pełnego niezyczliwych kobiet."

Gość czyli bedzie o jedna wredna
podłą nieżyczyliwą osobę mniej i chwala bogini za to ! 🖐️

Gość patyczak
chodzi o to ,że spotykam sie z niemiłymi , wylgarnymi wypowiedziami i sie bronię tym samym będąć dla niej złośliwą. Gdyby one takie nie były i ja tez nie szczekałabym. Proste. Szkoda topiku na zazdrośnice i żłośliwców. Masz stały nick?

Gość Weli adoratorka
juz zaczynają sie docinki i komentarze tradycyjnie. Gdyby każda umiała się zachować nie byłoby problemu.

Gość gdzie docinki
??? zwyczajna odpowedz na zarzuty stawiane w poscie patyczaka :O pisze dziewczyna ze forum jest niezyczliwe i wredne a sama wpisuje sie tylko na pomaranczowo zeby komus przygadac albo wysmiac :O wiec jak mozna sie w takiej sytuacji zachowac ? pomyslałas o tym ? mamy ja błagac zeby byla mila i zostala ? O_o

Gość patyczak
pisałam ,że bronię się jak są docinki i złosliwości kierowane do mnie czy tez wulgaryzmy. Nigdy nie zaczynam pierwsza. A bronic się mogę.

Gość gdzie docinki
jestem sobie i nie mam stałego nicku, często wpisuje więc swoje wypowiedzi w pomarańczaku, aby np. przygadac komuś, bądz wyśmiać." no raczej nie napisałas, że sie bronisz, kiedy ciebie atakuja

Gość patyczak
tak napisałam w sensie ze docinam , ale chodzi ,że docinam i sie bronie jak mnie atakuja, nie umiesz zrozumieć? cytat/;gapciaa hahahahahha ale się porobiło o bachory poszło. bo głupia jestes jak but , sama do siebie piszesz hehehe. Dla Twojej wiadomości Przdszkole otwieram z tymi bachorami, więc będę ich miała pod dostatkiem. A na wesele BACHORA nie zabiorę bo do tych kulturalnych należę może u CIebie dzieci są podstawą na weselu ale nie u mnie, u mnie będą w przedszkolu IDŹCIE JUŻ NA SPACER GDZIEŚ BO WAM STYKI KOROWO-MÓZGOWE SIĘ NAGRZAŁY!!!!!!! Okropne takie teksty i jak mamy to czytać?bachory, puste baby, nienormalne, głupie, mozna zignorowac te pyskówki , a czasi delikatnie reagowac. Jednak nie dokońca da się delikatnie, i trzeba taka laskę do poziomu przywołac. Ale chamstwa się nie da. To jest przykre. Czyżbyś była z tych osób złosliwych?

Gość kamikadze bywa
ja tez tu przebywam i tez obserwuję , jednak nie odzywam się bo szkoda słów na te baby znerwicowane.

Gość justysia 46
ja mam tez swoje pomarańczowe nicki i jak mnie wulgaryzmami obrzucają nie pozostaję dłużna. :) Nauczyłam juz się ignorowac takie dzieci siedzące na kafe w wakacje:)

Gość jak narazie to ty nalezysz do
tych złosliwych :O ja nie siedze na jednym tylko forum, a sama wychodze niedługo za mąż, ale nawet jezeli ktos mi kiedykolwiek powie takie pierdoły to nawet nie bedzie mi sie chciało z taka osoba dyskutowac :O bo jezeli nie moze tego samego napisac bez wyzywania to nie obchodzi mnie jej opinia, ja znizac sie do jej poziomu nie bede :)

Gość justysia 46
nastepna "miła" zaczyna :)Nie ma co wdawać się z nia w dyskusję:)

Gość kamikadze bywa
racja:) to topik o łsubach o bywalczyniach na nim , a nie mówieniu czy jej sukienka jest lepsza od twojej, a jak powiesz ze twoja lepsza od mojej to nasłuchasz sie jaka to jestes pusta, głupia, nienormalna i ze bachory i itp obrazliwe słóweczka.

Gość no i dlatego nie dyskutuje sie
z takimi osobami; ja moge usłyszec ze moja sukienka sie komus nie podoba bo nie jestem az tak napuszoną osoba by sadzic ze wszystkim sie ona spodoba, ale wysłuchiwanie jaka ona jest beznadziejna i wsiocka i td, jest ponizej wszelkiej dyskusji i dlatego nawet sie czyms takim nie przejmuje :) i sa sukienki ktore mi sie nie podobaja ale nie pisze nikomu ze to jest stara szmata do podłogi a nie suknia na slub bo choc mi sie moga jakies wstawki nie podobac wierze ze ta suknia jest spelnienim marzen taj panny ktora ja sobie wybrala :)

tak was czytam i dostrzegam spora niekonsekwencję... wkolko narzekanie jak to wszyscy dookola sa zlosliwi a miec odwage zawsze sie wypowiadac w swoim imieniu zachowując przy okazji klase to juz mało ktorej sie udaje... zagladam tu zeby poogladac suknie pogadac o pierdołach organizacyjnych, czasem chciałabym podyskutowac na bardziej zyciowe i prawdziwe tematy... czasem sie to udaje czasem nie... nie jestem zwolenniczka rozwiazania ze jak ktos jest dla mnie zlosliwy i mi dogryza cz y tez ubliza mam odplacicc tym samym... to dziecinada.

Gość kamikadze bywa
cytat z topiku o tym ,że kuzynka sie obraziła bo niezostało jej dziecko na slub zaproszone. Tam jest bardzo duzo obrażliwych cytatów autorki , która wciela sie w nicki i każdego wyzywa i obraża, kto ma inne zdanie od niej. Unikac jej trzeba. takich agresorów ignorowac i nie wdawac się w dyzkusję. jej cytat:" a jak ja bylam dzieckiem do nudzisz: ja w odróżnieniu od Ciebie wsioku, ..."

Gość taka dziwna
jestem i ise melduję

Gość taka dziwna
za rok dopiero:) mam nadzieje ze nic nie schrzani się:)

Gość .koń i krowa.
jestem

hyhyhy co si ema schrzanic. moj 12.08 matko boska... pazur mie sie złamal:D;)

Gość taka dziwna
no wiesz jak załatwie daty w kościele bedzie juz zaproszenia, suknia to wtedy moge powiedziec. NO juz wreszcie jest, bo tak to jeszcze mozna dyskutowa co niczym

Gość z racji branży
tu jestem....ślubnej.... czytam co wam do głowy przychodzi, drogie przyszłe panny młode.... aby być na bieżąco z waszymi pomyłami.... i poznać opinie klientów, chodż troszkę z tej drugiej strony..... nie wypowiadam się pod stałym nikiem....bo pewnie zaraz zarzuciłybyście mi kryptoreklamę.... a ja reklamy wcale nie potrzebuje w tej formie....... wasze złośliwości mnie bawią.... szczególnie jak skonfrontuje to z tym co w rzeczywistości widzę na weselach- stwierdzam- niektórzy po prostu mają bujną wyobraźnię.... Pozdrawiam i melduję się :)