Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość callulitka

Cellulit na łydkach chyba się załamie !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość callulitka

Ostatniego czasu zaczełam pomału tyć :( zauważyłam cellulit na pupie, udach i na.... ŁYDKACH !!! szok !!! od poniedziałku jeżdżę na rowerze mam nadzieję że to coś da. Warto kupować jakiś krem?? Mam kilka próbek Eveline Slim Extreme 3D - serum wyszczuplająco ujędrniające, nawet fajny jest tylko ja nie wierze w cuda kremów ale przy rowerze moze coś "wspomoże" ?? Co robć, co robić??

Gość zadowolona dama
Ja tez mam na łydkach :( A najgorsze jest to ze jestem chuda a łydki mam grube i i z tym paskudztwem :( I do tego rozstępy na nich :(

Gość cellulitka
Zadowolona damo ja z kolei mam figurę gruszki :/ big tyłek, uda i łydki :( używasz jakiś balsamów? Ja nigdy nie miałam ale chce spróbować. Nie wiem co kupić szczególnie, że nie mam dużo kasy. boże jak ja liczę na ten rower.... mam nadzieję że mi pomoże !!!

Gość yennefer22
Kochana sama jazda na rowerze nie pozbedziesz sie celulitu na lydkach!!!!Powinnas tez zaczac cwiczyc, pic duzo wody mineralnej, przejsc na jakas diete i oprocz tego kupic sobie krem przeciw celulitowi i codziennie nawet po kilka razy MASOWAC miejsca dotkniete celulitem!!!Ugniatac,masowac, wcierac krem itp.Naprawde rozumiem Cie, bo w lato trudno wyjsc w spodnicy czy spodenkach majac celulit na lydkach.Musisz sie za to porzadnie zabrac.

Gość cellulitka
Yennyfer22 ---------------- więc opowiem Ci dokładnie: Ja zawsze wstydziłam sie wyjść w spódniczce, chodzę jedynkie w takich ciut za kolanko :( uroda figury GRUSZKI :( Właśnie staram się pić więcej wody, od wczoraj wcieram w siebie jakiś Eveline SLIM EXTREME 3D i staram się jeździć na rowerze (na dworze nie stacjonarnie) Najgorzej jest jednak z DIETĄ :o nigdy się nie odchudzałam bo nie potrzebowałam, ciężko mi chodzić głodną - nie potrafię zamiast obiadu czy kolacji zjeść kilo jabłek bo czuję niesyt i muszę coś zjeść "konkretnego". Staram sie nie jeść słodkiego i ogólnie mniej jeść - czy to wystarczy, czy muszę stosować konkretną dietę (jeżeli tak to dlaczego) Liczę na Waszą pomoc :* 🌼

Gość nie jedz
tyle węglowodanów - taka dieta, a nie jakieś głodówki.

Gość cellulitka
Węglowodanów ?? eee... ja naprawdę nie mam pojęcia o dietach. Co to oznacza, w czym są węglowodany albo gdzie mogę znaleźć jakąś listę produktów. Będę bardzo wdzięczna. Natrafiłam na wątek o tarczycy - wygląda na to że mogę mieć niedoczynność i dlatego tyję :( dziś idę do lekarza i będę wiedziała co jest. Boje się :(

Gość Well - Well
Przede wszystkim duzo sportu- spacery, Nordic Walking, masaze, hydromasaze, spore ilosci wody mineralnej, eliminacja herbat.... Tu- spis kremow, ktore sa dosc skuteczne. To wlasnie udalo mi sie znalezc polecam i powodzenia zycze http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=5&dest=674 http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=13&dest=796 http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=13&dest=767 http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=13&dest=930 ____________________________________________ Jestem Well ... A Ty? www.WellnessLife.pl

Gość cellulitka
Well- Well dziękuję 🌼 będę sie stosowała :) P.S. dlaczego eliminacja herbat?? Kupiłam sobie czerwoną herbatę liściastą ale chyba żołądek mnie po niej pobolewa. Pędzę do lekarza :) trzymajcie kciuki ❤️

Gość Well - Well
Witaj :) Nie ma sprawy :) powodzenia i trzymam kciuki :) ...herbaty szkodliwie wplywaja na uklad pokarmowy(moze nie wszystkich, ale na mnie tak) - zwlaszcza oslabiony; a ja wiem, ze cokolwiek dzieje sie z moim brzuchem, od razu rysuje sie to na skorze ciala i twarzy. Po czerwonej herbacie mialam okropne bole zoladka i watroby, zaburzenia trawienia, przemiany materii itd. Nawet juz sokow nie pije - ewentualnie tylko marchewkowy swiezy sok BEZ CUKRU, ale tez bez przesady:). Woda, woda i jeszcze raz woda - to dziala na mnie rewelacyjnie! pozdrawiam serdecznie :) _________________ Jestem Well... A Ty? www.WellnessLife.pl

Gość yennefer22
callulitka well - well dobrze pisze.Zrezygnowac z kawy, herbaty ta czerwona pic mozesz ale tez bez cukru.Jezeli boli Cie zoladek sprobuj ziolowe herbatki lub z apteki jakies na spalanie tluszczu.Oprocz tego duzo mineralki, nieslodzonych sokow itp. i pamietaj krem i masaze i jeszcze raz masaze.Musisz ugniatac ten celulit.Im bardziej Cie boli to znaczy ze jest zaawansowany.Musisz to robic systematycznie tak jak i cwiczenia. Trzymam za Ciebie kciuki, pamietaj duzo samozaparcia i silnej woli (i pisze to ja, ktora jej nie posiada:)) i wierze ze uda Ci sie zlikwidowac problem.Pozdrawiam

Gość cellulitka
No właśnie próbowałam ugniatać ale boli przy najmniejszym uchwyceniu skóry :o A te serum Eveline'a jest fajne ale na noc - jak sie nim posmaruje rano i jest mi ciepło a nie daj boże ide na dwór skora sie klei, mam wrażenie że nie chce sie wchłonąć albo pot go "wypiera" całe nogi się kleją :/ A co myślicie o masażerach? W oriflame widziałam taki do zakładania na rękę - okrągły z "nóżkami" do rozbijania tłuszczu może to byłoby lepsze niż bolące masaże i ugniatanie ud i łydek? Napełniam bidon wodą z sokiem grapefruitowym (nie dużo byle troche smaku było) i biorę się na rower :D :D :D

Gość też mam na łydkach
choc jestem szczupła. Właśnie kupiłam sobie balsam i ćwiczę

Gość lol...
też mam na łydkach choć jestem szczupła i dużo chodzę, biegam etc... na szczęście jest mały i widać tylko jak się ściśnie ;) a z soków itd nie zrezygnują, dla mnie to przesada... nie jestem kwiatkiem żeby wodę tylko pić :D grunt, żeby z umiarem. a herbatka też potrafi być zdrowa. na mnie działa w porządku :)

Gość Finia
Hej Cellulitka! Mam nadzieje że nie używasz na łydki rozgrzewającego serum eveline!!!! Bo następne po cellulicie będa żylaki! Pozdrówka

Gość gość
Mi też się pojawił cellulit na łydkach :( masakra :(

Gość Evita 1976
Hej,też mam problem z celulitem,słyszałam,że najlepszy sposób na pozbycie się tego paskudztwa to masaż bankami chińskimi

Gość Smudge777
Ten rower to super pomysł, plus cellu off Floslek

Gość gość
Ten rower to super pomysł, plus cellu off Efektima

Gość gość
Ten rower to super pomysł, plus cellu lift Efektima

Gość HIDIOPKA
Nie wolno sie zalamywac bo toc to dopiero poczatek walki z cellulitem. Ja tez bylam zalamana, ale jak przedstawiono mi oferte zabiegow w Clinica Cosmetologica to zlapalam sie za glowe!!! Dermapen poprzez mikronakluwanie wzbogacil moja skore o potrzebne skladniki do redukcji cellulitu. Tutaj wiecej macie info - https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/cellulit/

Gość gość
Ja byłam na zabiegu Pollogen Legend w swojej klinice i jestem bardzo zadowolona a nie wierzyłam, że cokolwiek może zlikwidować cellulit :) Teraz muszę tylko regularnie ćwiczyć i odpowiednio się odżywiać, żeby znowu się nie pojawił :D