Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczek małyi duza króweczka

koń i krowa strasznie martwi sie o swój nick

Polecane posty

Gość koniczek małyi duza króweczka

czarny nick koń i krowa wchodzi na topiki i zamiast pisac na temat to broni sie że to nie on napisał, ze ktos podszywa się, tak się broni jakby miało znaczenie czy to koń czy owca. strasznie przezywa, bądzcie dla niego wyrozumiali, to jakies znierwicowane dziecko.

Gość .koń i krowa.
Tez to zauważyłam. Ktos pisał pod tym nickiem a ta weszła z awantura :D zaczerniona i zawraca głowę pisząc o swoim nicku. Ale mam ubaw z niej:P

Gość nie wiem o kim mówisz
ale bede miec to na względzie 🖐️

Gość taka dziwna
jest tu taka jedna przybłęda tez weszła i z gruszki ni z pietruszki wcieła sie o swoim nicku

Gość .koń i krowa.
gdzie nasz płaczliwy koń i krowa czarny:) olaboga uciekła zabierać wszystkie inne podobne do siebie nicki, mnie tez pewnie zabierze....ale siem bojem uuuuuuuuu

dlaczego nie jesteście na czarno ?? mój ulubiony kolorek to pomarańcz ale wiem że duzo tu się dziwnych rzeczy dzieje wiec ... jestem na czarno ;)

Gość załozycielka
ma nierówno pod sufitem, co zauważyłam juz na innych topikach. Niedowartościowana, niekochana, zapewne więc też nieładna...niemądra,niezbyt inteligentna i ...dużo by wymieniać, ale po co? Zapewne wszystkie durne tematy na forum ślubnym ona własnie zakłada, zwiała z jakiegoś zakładu i nie moze odnaleźć sie w normalnym świecie???????

zdecydowanie lepiej mają pod sufitem te wszystkie nudziary , które całymi dniami podszywają sie pod innych tylko i wyłącznie po to , żeby ich zachęcić do tej samej zabawy; tak , to zdecydowanie lepsze

Gość uskafuska
oj upał ci założycielko topiku, wyraznie rzucił na głowę, wez ty sie do roboty i nie pindol juz głupot. Do dzieciaczków nierobie marsz.