Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cymbeline

dwie piekne francuskie suknie za grosze

Polecane posty

Gość cymbeline

Witam serdecznie Mam do sprzedania bardzo tanio dwie piekne suknie balowo-weselne, jedna kupiona we Francji w salonie za 2.500 zl, prawdziwie krolewska, druga blekitna,atlas i tiul, urocza i lekka z salonu Cymbeline kupiona za 1200 zl,bardzo zalezy mi na czasie poniewaz nie mieszkam w Polsce i musze sie ich pozbyc. Osobom zainteresowanym przesylam zdjecia. agnieszkaewajulia@o2.pl

Gość ciotka z kazachstanu
dwie ? to co , buchnęłaś jak byłaś na wycieczce za granicą i musisz się szybko pozbyc ?:P

Gość a nie masz linka do nich
? :O

Gość cymbeline
Suknie to moja slubna i z sylwestra,niestety nie moge sie nimi zajac ze wzgledu na bardzo rzadkie pobyty w Polsce, moge natychmiast przeslac zdjecia w przypadku zainteresowania i jestem otwarta na negocjacje , bo cena akurat nie gra dla mnie naistotniejszej roli.

Gość cymbeline
Rozumiem ze nie wszystkie osoby moga sobie pozwolic na droga salonowa sukni,e a tutaj jest okazja i za naprawde male pieniadze, zreszta suknie slubna jest prezentem od tesciow Francuzow,a blekitna jest naprawde bardzo urocza, pokryta delikatnym tiulem w bardzo subtelne blekitne kwiaty , to wszystko na blekitnej tiulowej halce, w sumie raczej slubna niz balowa , no chyba ze ktos lubi wyjatkowe kreacje wieczorne, tak jak ja.;)

Gość cymbeline
zapraszam do obejrzenia zdjec,cena to 25% ich wartosci salonowej

Gość rozumiem że
tą cymbeline chcesz sprzedać za 300 zł? skąd jesteś i jaki to jest model?

Gość Cymbeline
Kupowana na ul. Dlugiej , dostalam ja w prezencie i niestety nie wiem jaki to jest model poniewaz nie ja ja kupowalam, zdjecie chyba w tym wypadku rozwieje watpliwosci. Sprzedaja ja tanio poniewaz za tydzien wyjezdzam z Polski i nie ma kto sie zajac tymi sukniami a nie moge sie z nimi zabrac do samolotu.

bardzo prosze podeslij mi te zdjątka na adres mvall@gazeta.pl Jaki to rozmiar:)??

Gość annka
ja tez prosze fotki na renowka1@vp.pl

Bardzo ładne te suknie, ale jednak jak dla mnie zbyt obfite..tzn nie beda pasowac do mojej figury..ja potrzebuje coś prostszego :) Ael wielkie dzieki za fotki :)

Gość mmx
martha_1983@o2.pl

Gość poprosze o fotki i rozmiar
dokladny :) tojaona32@wp.pl

Gość Cymbeline
Dziekuje bardzo za mily komplement, rzeczywiscie nie naleza do skromnych, przy czym sa przy tym , tam mi sie wydaje , bardzo eleganckie. Poza tym daja spore pole do popisu dla Pan ktore lubia same wykreowac swoj image, mozna kombinowac na wiele sposobow z zaskakujacym efektem. Rozmiar to poczawszy od malego 38 do 40, 42, sa one w duzym zakresie regulowane poprzez gorset spodnice bez problemu mozna poszerzyc jak i zwedzic.

Gość mozesz podeslac
? sindarinn@o2.pl

Gość ja tez poproszę o zdjęcia
na adres: kamiart4@wp.pl