Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananamaxa

zycie

Polecane posty

Gość zalamananamaxa

moja mama ma gleboka depresje, ja juz nie mam sil, ma skierowanie do szpitala,a;le doperio na poczatek sierpnia, wczesniej nie mozna, nie mozemy dac rady, gada bzdury itp. czasem jest agresywna :(

Gość zalamananamaxa
up, wszyscy ciesza sie wakacjami a ja zawsze mam przes&^%%ne

Gość Zoola
Nie martw się. Wszystko się jakoś ułoży, jeśli Twoja mama ma skierowanie do szpitala na sierpień to w w tym miesiącu może uda Ci się odpocząć. Nigdy nie wiadomo co przyniesie kolejny dzień, może uda Ci się gdzieś wyjechać.

Gość polimanka
Moja mama też kiedys miała ale nie miała skierowania do szpitala chodziła tylko do psychiatry potem do psychologa, wiem jakie to uczucie, ja byłam strasznie zła na mame nie wiem dlaczego denerwowała mnie jej bezradnośc chociaż pomagałam jej bardzo na szczesxcie to już sie skończyło choc nadal przyjmuje leki tak profilaktycznie

Gość przy depresji nie trzeba
szpitala, jesli ma kolo siebie kogos zyczliwego, kto jej pomoze wesprze, wyręczy w czymś w domu moze brac leki, a nie musi byc hospitalizowana

Gość zalamananamaxa
musi isc do szpitala, to gleboka depresja ale tez i inne rzeczy, mowi od rzeczy, mowi, ze slyszy jakies glosy i one ją wolaja, nie je, nie chce sie ubrac, brac tabletek, nie wiem jak damy rade wytzrymac :(((

Gość przy depresji nie trzeba
o żesz:( odchudzala sie moze Lidem? odchudzala się czymś?

wydaje mi sie ze szpital to jest dobre wyjście, najwazneijsze jest to by Twoja mam baył pod stałą opieka lekarzy, psychologów, aby regularnie brała leki. Zobaczysz wszystko sie ułoży