Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co jest

GINEKOLOG W LUBLINIE DOBRY PRZY PROBLEMACH W ZAJŚCIEM W CIĄŻE!

Polecane posty

Gość Nie wiem co jest

Potrzebny natychmiast!!! Już rok staramy się o dzidzie, narazie bez efektu. Nie mam swojego stałego ginekologa w Lublinie, bo mieszkam tu dopiero od ponad 1,5 roku. Czy mogłbyście mi kogoś takiego poecić, najlepiej państwowy, albl przynajmniej podawajcie ceny ile kosztuje wizyta. Z góry dzięki.

Gość ja obserwuję to z boku
witaj. ja co prawda jestem w ciaży i nie musiałam sie o to specjalnie starac, ale tez mieszkam w lublinie od niedawna (rok) i tez nie znałam zadnego lekarza. wiem, ze jest klinika leczenia niepłodności na ul. Jutrzenki, napewno ładna w środku (weszłam przez pomyłkę), ale czy skuteczna nie wiem. Mam znajomych też z lublina, co starali sie 3,5 roku i w końcu sie udało, ale oni chodzili do jakiegoś lekarza z akademii medycznej. jak ją spotkam to zapytam, ale to taka słaba znajoma... pozdrawiam :)

Gość a ja polecam
prof. Rechbergera, przyjmuje chyba na Fabrycznej. Ma dobrą opinię, dobrze diagnozuje.

Gość Nie wiem co jest
ja obserwuję to z boku byłabym ci bardzo wdzięczna gdybyś zapytała swoich znajomych o tego lekarza. Ja postaram się też coś dowiedzieć o tej klinice na Jutrzenki. Bardzo dziękuję o poważne odpowiedzi i zainteresowanie tematem. Gratuluję Ci również dzieciątka!!! Który to miesiąc ciąży, jeśli można wiedzieć? Trzymaj się cieplutko. Pozdrawiam.

słyszałam pozytywne opinie o lekarzach ze staszica. jedenz nich dr. Swatowski przyjmuje w luxmedzie, koszt ok70 zł, mozna sprawdzic na stronie luxmed.lublin.pl. Ponadto prof. semczuk, szef ginekologii na Staszica. ale nie wiem gdzie przyjmuje.

Gość anulka damulka
dr Tomaszewski z Luxmedu!!!