Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anecior

PRACA DLA ANGLIKA W POLSCE

Polecane posty

Gość anecior
do ultra97-a ty taka zawsze wredna czy moze okres masz?

W kadrze menedżerskiej patrzą na doswiadczenie i znajomość branży a nie na samo bycie obcokrajowcem bo to przecież kiepski atut

Gość do uselessss
a jakie ma wyksztalcenie? zna jakies jezyki obce?

Gość do uselessss
cytuje: "W kadrze menedżerskiej patrzą na doswiadczenie i znajomość branży a nie na samo bycie obcokrajowcem bo to przecież kiepski atut" przeciez anecior napisala, ze jej facet byl menedzerem:-O

Gość anecior
do rolnika.....-iloraz inteligencji chyba na minusie co?

anecior - chyba nigdy nie starałaś się o pracę skoro zadajesz takie elementarne pytania. Przecież napisalam że mój znajomy nie skończył zadnego filologicznego kierunku i że to nie jest niezbędne a Ty dalej pytasz, lol

Gość sam pierdolisz
buhahaha facet jest kierownikiem na poczcie! powodzenia!

Gość do uselessss
anecior nie czepiaj sie Rolnika, bo on fajne teksty ma:P

do uselessss A od kiedy Tesco zajmuje sie listami? Bo ktos zasygerowal własnie to miejsce pracy ;)

Gość sam pierdolisz
poprostu kompleksy tu wylaza. slyszy jeden z drugim ze "anglik" to go odrazu na kierownika w duzej korporacji, jezu ludzi, to rece opadaja! te syfy co to kierownikuja w Tesco itd. to sa odrzuty glownie! Ci co sa specjalistami juz dawno poszli dalej bo oni maja za zadanie przyjsc, zorganizowac i leca dalej! biora szefostwo z krajow gdzie spolka ma swoja "matke" bo sie boja utraty kontroli!

Gość do uselessss
ranyyyyy!!!!!!!! chodzi mi o doswiadczenie w zarzadzaniu, a nie w konkretnej branzy!!!!!!!!!!!!!!!! kierownikiem u kupla jest gosciu, ktory wczesniej zarzdzal kadra w zupelnie innej branzy. I kierownik mimo wszystko, ze w inej branzy nabral doswiadczenia to zarzadza rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość sam pierdolisz
i tak ich polacy juz zastepuja, bo sa o niebo lepsi i nie tak drodzy, bo oczywiscie kadrze zagranicznej trzeba stawki w euro placic!

Gość do uselessss
jesli do mnie piejesz to milo cie koles rozcaruje, ale kompleksow nie mam, bo pracuje za granica na stanowisku "dezajnera" w IT hehe:P

Gość anecior
to nie poczta byla tylko firma ktora prodokuje koperty,ulotki,karty a drugi oddzial zajmowal sie sortowaniem tego.On pracowal przy komputerze i kierowal zespolem 20 ludzi

sam pierdolisz - dokładnie, żeby być \"kimś\" w zagranicznej korporacji trzeba piąc sie do góry po szczeblach, tutaj można zacząc co najwyżej od korepetycji bo native\'ów jest juz sporo i wygrywa najlepszy ;)

Kierownik to zawdy kierownik. Antka jak beł łu mnie za parobka to ino krowy sie słuchały. A tera mom Juzka - to je kierownik. I krowy, i łowce i barany sie go słuchajom :classic_cool:

Gość sam pierdolisz
anecior no i co z tego? to sie facet zna na produkcji kopert... nie ma juz "zawod dyrektor". ja tez mam 20 osob pod soba i co z tego? specyficzna branza, nie wierze abym mial skoczyc na cos podobnego w innej branzy, bo zarzadzanie ludzmi to nie jest zadna umiejetnosc sama w sobie!

do uselessss Heh ja nie piszę o kumplu kumpla tylko o wymaganiach POLSKICH pracodawców, no ale może mieszkając za granicą lepiej się na tym znasz

Gość do uselessss
skoro my Polacy mamy w stosunku do obcokrajowcow takie podejscie jak wiekszosc z Was, to nie dziwcie sie, ze za granica tez wiekszoscia Polakow pomiataja. jak ktos ambitny, inteligentny i zaradny to bedzie sie pial po tych szczeblach kariery niezaleznie od rzucanych klod pod nogi juz na wstepie.

Gość anecior
sluchajcie ludziska,nie chcem zeby ludzie klocili sie tutaj.Dziekuje za odpowiedzi wszystkim.Chyba otworzymy restauracje na dlugim targu,jak by co to zapraszam.

Cuś widza ze wy tu syćkie pierdolita!!! Na jakim forumie sie ło robote pyto??? Angol mo zdolności kierownico-erotycne... I taki roboty mu szukojta!!! :classic_cool:

Gość sam pierdolisz
niee to jest na odwrot! ja mam taki stosunek bo wiem ze naszymi tam pomiataja! nic do goscia nie mam bo go nie znam, poprostu sie smieje z glupoty!

Do szkoły państwowej nie zostanie przyjęty, bo nie ma kwalifikacji odpowiednich, tj. ukończonego kursu pedagogicznego. Zostają te szkoły językowe. A co do korepetycji - to chyba tylko dla uczniów, którzy całkiem sporo umieją, bo jak dzieciakowi wytłumaczy jakieś problemy gramatyczne? Skoro nie zna polskiego?

Gość sam pierdolisz
i z glupoty polskich kobiet tez sie smieje:) zygac mi sie chce jak slysze ze kolejna wyjechala i sobie wziela jakiegos angola czy niemca, a w polsce nie mogla sobie faceta znalesc bo ten taki, tamten owaki, a ogolnie to ona sie "wiazac nie chce"! zdziry i tyle!

estelka - dokładnie, albo najlepiej można uczyć doroslych konwersacji Heh juz ja widze ta restaurację na dlugim targu

Gość sam pierdolisz
i zeby nie bylo ze teoretyzuje! mialem to szczescie ze sie moglem przysluchiwac i obserwowac wiele takich pan! w polsce nozki razem i wybredne, a tam odrazu dupe wystawiac kazdemu kto nie polak i dalej jedziemy:) taka smutna prawda. to sie wpisuje w topik ze wszystkie kobiety to dziwki:D

Gość do uselessss
fakt Estelka, ale to byly pomysly zanim anecior wyjawila wyksztalcenie swojego Anglika. a korepetycje moga byc na zasadzie tylko native speakera. to co pisze to na podstawie wlasnych i znajomych doswiadczen!!! ja mam ambicje, wiec zakladam, ze inni tez ja maja... proste?