Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarniejsza_niz_mrok

gdzie jestescie czarnuchy?

Polecane posty

Fju ,fju...wyznania miłosne....czyżby lata ciebie dolatują...czujesz potzrebę zakotwiczenia....używasz uczuć do mojej osoby omamienia. NO,no zasługujesz narazie na delikatny pocałunek który albo wywoła dreszcze,albo pojawi się na twojej twarzy frasunek. Od pocałunku tego będzie zależeć jak dalej będzie leżeć. Hi,hi,hi,hi👄 :classic_cool: No i jak tam?

No to fajowo,a że ja też ciebie mimowolnie polubiłem,to życzę ci aby ten właściciel odpowiednich rąk spełnił twoje najskrytsze marzenia. Good luckos. A tak na marginum co oznacza mimo i wolnie,czy aby to określenie wprowadza nas w pewien trans bez naszej woli ale po mimo. ALES :classic_cool:

Gość to wy nie para
bo pisali ze para:)

Gość to wy nie para
Czarniejsza przepadla razem z Czarniejszym upał. oni byli parą jak to byli para?tu na forum czy w realu?

Gość to wy nie para
tylko cytuje:)to jak to jest????????

No czarniejsza 😭...już nigdy moje piękne oczę ta nie ujżą twojej czarniejszej strony duszy.ZEGNAM na zawsze :classic_cool:👄 A na zakończenie naszej znajomości zaśpiewam ci piosenkę: Już zamknięty tamten czas kolorowych dni Przeleciało tyle lat niczym parę chwil Tak daleko jesteś dziś, nawet nie wiem, gdzie Pozostało kilka zdjęć, listy pokrył kurz Ref. Kochać cię, kochać cię Już dzisiaj za późno Wierzyć ci, wierzyć ci Już dzisiaj za późno Z tobą być, razem być Już dzisiaj za późno Kochać cię, kochać cię Za późno już Robi ze mną los, co chce, już nie bronię się Brak mi sił walczyć znów i nie warto już Gdybym kiedyś spotkał cię, nie obejrzę się Sensu brak, finał znam tej tragedii snów Ref. Kochać cię, kochać...

........dobrze...jezeli tak chcesz...pozwalam umrzec temy topicowi smiercia naturalna😭😭 ..........ja tez juz tu nie bede zagladac....buzka dla wszystkich czarnuszkow,PA!!!!!!!!!!

Nie rycz mała ,nie rycz,ja znam te wasze numery Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz! Ja w klubie disco mogę robić wszystko, wyciągam damy spod opieki mamy. I małolaty spod opieki taty, na bramce stoję, nikogo się nie boję. Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz! Gdy trzeba będzie, ja ciebie obronię, znam parę chwytów, ciałem zasłonię. Ciosy karate ćwiczyłem z bratem, ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz! King Bruce Lee Karate Mistrz! Już ci mówiłem: Mała, nie rycz, mam w sobie dzikość żółtej pantery. W tej dyskotece nie ma frajera, co by podskoczył lub ze mną zadzierał. Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz! King Bruce Lee Karate Mistrz! Gdy ja dołożę, wtedy nie daj boże, reanimacja nawet nie pomoże. Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie... Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz! King Bruce Lee Karate Mistrz! Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery. Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz. Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz.

No i jak już lepi,czy lepiej nie mówić?:classic_cool: Sentymentalnie rzec ujmując dlaczego uciekasz jak zając nogami wierzgając,jam króliczek,i nóżkami przebierając nie potrafię cię chycić, przystań zajączku przy miedzy,wystaw uszy i nasłuchuj a nuż usłyszysz moje stąpanie i na miedzy to i owo się stanie.:classic_cool: Gdy cię tylko zobaczyłem Głowę nagle straciłem Zgrabne nogi mini w kratkę Fajną mam sąsiadkę BARA BARA BARA RIKI TIKI TAK JEŚLI MASZ OCHOTĘ DAJ MI JAKIŚ ZNAK Wreszcie raz się odważyłem I do knajpy zaprosiłem Patrzę na nią same wdzięki Potem hola do łazienki Zobaczysz kiedyś kochana Jak dobrze będzie z rana Nie gorzej też z wieczora To jeszcze lepsza pora Uśmiechasz się moja miła Bo już to przeżyłaś Nie wiem co będzie dalej A ty śpiewasz stale Mówisz mi moja malutka Dlaczego noc tak krótka Lecz ja nie mam ochoty Na twoje zaloty

......poprostu mnie rzucasz na kolana:D ...nie bron sie nigdy...gdy cos stac sie moze czyzbys byl slepy,o moj Ty Boze? do walki stawaj ,gdyz warta ona zrozumiesz wszystko gdy dotkniesz jej lona\'\':D:D:D

Więc dotykam jej łona,ale czy to ona? Ciepło czuje ale do głowy droga daleka czy to aby ta droga,może nie należy juz zwlekać Dreszczyk emocji mnie podnieca,ale czy sam dotyk wystarczy och ta ufność kobieca.:classic_cool:

..ona ona ..Twoja pieknosc niewyslowiona.. ona cierpliwa i lagodnej natury .... czekac potrafi....chociaz spragniona... nie daj jej czekac,ugas to pragnienie wiesz ze Tylko ty dasz jej spelnienie?

Gość abstynentka
Pewnie musiał się wybielić :P

🖐️ jasny A TERA ANSWER Kiedy spełnienia dostarczę ona już patrzy na mnie inaczej spełniłem jej marzenia były to chwile namiętności pełne natchnienia ale cóż się zmienia nagle odwraca oczy patrzy w dal czekając następnego uniesienia a ja pozostaję w odmetach zapomnienia