Gość aln Napisano Lipiec 22, 2006 a ze u mnoe to sie skonczylo operacja to nie znaczy ze u niej tez bo jezeli w ogole to by byla torbiel to niektore da sie leczyc farmakologicznie takze radze ci (Ona) zebys jak najszybciej zmienila lekarza na kompetentnego:) a na pewno bedzie dobrze:)trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 22, 2006 Nie..nie straszą. Poprostu równie bywa.... A do lekarza musze sie wybrac ale jeszcze mam umówioną 1 wizytę u tego ,, starego\".. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 25, 2006 Dziś zaczynam brać Luteine... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izunia poznań Napisano Lipiec 27, 2006 nie martw sie ONa. ja miałam bardzo podobnie. ale po uzyciu luteiny wszytsko wróciło do normy i juz teraz 3 lata lest ok!! Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agniesia 6006 Napisano Lipiec 30, 2006 Wg mnie powinnas jaknajszybciej zgłosic sie do innego ginekolloga. Miałam podobny problem do Twojego, zmieniłam lekarza i wszystko sie wyjasniło!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia_79 0 Napisano Lipiec 30, 2006 Jak bedziesz robiła poziom hormonków to zrób sobie jeszcze prolaktyne. Wszystko warto sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 31, 2006 Ale ja robiłam badania (chyba na poziom hormonów). wszystko wyszlo prawidłowo. Miałam TSH, TSh3 i Tsh 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach