Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELDORADO

Poszukuję OCHRONIARZA może być bez licencji

Polecane posty

Dam pracę osobie, której nie obca jest profesja ochroniarska. Najlepiej byłoby jakby kandydat miał jakieś doświadczenie w tym zawodzie i był kulturalny oraz spokojny. Wynagrodzenie w zależności od umiejętności oraz doświadczenia. MIEJSCE PRACY: prywatny dom jednorodzinny, Lublin, woj. lubelskie ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - patrolowanie terenu posesji - otwieranie/zamykanie bramy - obchód parteru domu WYMAGANIA: - niekaralność - duża sprawność fizyczna - umiejętność pracy w grupie (inni pracownicy ochrony) - znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym - uprzejmość i kultura osobista WYNAGRODZENIE: do negocjacji

Dam pracę osobie, której nie obca jest profesja ochroniarska. Najlepiej byłoby jakby kandydat miał jakieś doświadczenie w tym zawodzie i był kulturalny oraz spokojny. Wynagrodzenie w zależności od umiejętności oraz doświadczenia. MIEJSCE PRACY: prywatny dom jednorodzinny, Lublin, woj. lubelskie ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - patrolowanie terenu posesji - otwieranie/zamykanie bramy - obchód parteru domu WYMAGANIA: - niekaralność - duża sprawność fizyczna - umiejętność pracy w grupie (inni pracownicy ochrony) - znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym - uprzejmość i kultura osobista WYNAGRODZENIE: do negocjacji

Gościu wynoś się z tymi ogłoszeniami na dział praca, bo za chwilę znudzi mi się kasowanie Ciebie i zablokuję Ci dostęp do kafe.

Powiedziałam jasno, jeżeli zobacze Cię jeszcze gdziekolwiek poza działem praca z tym ogłoszeniem to good bye my love:D

OK rozumiem. Nie mam zamiaru już pisać tego ogłoszenia na dziale ogólnym. Jeszcze raz przepraszam :)

a tak w ogóle jaką pełnisz tu funkcję? bo ja za bardzo na forach nie siedzę więc jeśli mogłabyś to powiedz co robisz tutaj? pilnujesz aby pisano na temat?

ja polecam takiego jednego bydlaka, ktory tutaj przesiaduje, malpi rozum czy jakos tak :P

A co trzeba zrobić, żeby zajmować się tym co Ty? Tzn. jak to jest, że masz dostęp do funkcji inwigilowania rozmów i tematów forum i blokowania użytkowników? :)

trzeba odpowiednia wage osiagnac :P ;)

Gość monki z łonki
sam żeś bydlak :-D:-P

ja to szczupak jestem i musze trzymac sie mocno barierek jak autobus podjezdza zebym przypadkiem nie odlecial :O ale ten gosc, ktory tutaj jest to nie jest tani i czasami wymaga od klienta OZP jako dodatku do pensji :classic_cool:

Gość monki z łonki
mnie tam sie podobało :-D:-D:-D

moderio, spokojnie, oddychaj i nie rob mi krzywdy 😭 i\'m sorry :( maupek, robote po godzinach Ci nakrecam :classic_cool:

Gość monki z łonki
ty gupi Godzie........może nawet bym sie załapał, ale tej pensji od eldorado nie starczy na przejazdy z B-B do Lublina :-0:-P

ale jakie dodatkowe profity beda :classic_cool: o OZP w tych czasach juz ciezko :O

A skąd wiesz jakie jest wynagrodzenie skoro nawet o nim nie wspomniałem?

Gość monki z łonki
faktycznie.......Eldorado, a zakwaterowanie i w ogóle warunki jakieś socjalne zapewniasz?:-P dziewczyne to ja już sobie sam znajde.:classic_cool::-P

Gość juuuuupi
eldi to niejaki f... Chce zwabic małpe do siebie i analnie wykorzystac :p:p:D

wiesz ... jako ochroniarz to podczas służby się nie śpi więc nie wiem o jakim zakwaterowaniu myślisz, oczywiście jest pokój z TV i łazienką, jeżeli chodzi o mieszkanie to można wynająć, w Lublinie pokój można wynająć nawet za 300 zł

cos mi sie zdaje, ze eldorado chcialby takiego bydlaka jak Ty poprostu zwabic do domku i bez skrepowania pocalowac :O

Gość juuuuupi
Godziu musimy ratowac małpke!

Gość monki z łonki
to ja nie reflektuje:-P trzymajta sie rOOmony ide w końcu popracować. jak sie wyrobie to wpadne jeszcze nad ranem :classic_cool:

a ile dzisiaj lodzikow masz? :P ja tez spadam bo znowu musze niedlugo wstac :O 🖐️

No cóż, widzę że chyba nie znajdę pracownika tutaj. Zobaczej jeszcze popołudniu, może ktoś napisze coś.