Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda z Radomia

kto wytłumaczy ten sen?

Polecane posty

Gość Magda z Radomia

Śniło mi się że byłam w kosciele na mszy(na tej na której na pamiątkę Chrystusa obmywa się nogi)byłam z koleżanką która w swoich działaniach często mnie nasladuje co mnie strasznie wkurza,byłym chłopakiem!(nasz związek zakończył się burzliwie)jego matką!ktorej nie lubię i bratem jego który tez lepszy nie jest.I na tej mszy był taki dziwny element-mój były i jego brat mieli wręczyć po rózyczce i dali obie jej! poczułam zazdrość i zabolało.Co to może oznaczać????

Gość papier ścierny
to może oznaczać jedno: przebacz im i idź dalej. śnimy o tym, czego nie przepracowaliśmy jeszcze w naszej psychice 🖐️

Gość Magda z Radomia
cos w tym jest,bo z chłopakiem roztsałam sie 6m-cy temu ale długo sie do tego zbierałam i źle sie to skończyło a ta reszta tez nieźle mieszała-i miesza nadal:(

wydaje mi się że to ma bardziej związek z tą koleżanką, może to oznacza, że możesz sie kiedyś nią niemiło rozczarować? www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piekno\" www.wellnesslife.pl

Gość Magda z Radomia
nie spotyakm ich an codzień,ewentualnie przypadkeim na mieście,ale od razu mi ciśnienie skacze,to całe towarzystwo mnie przeraża,zamiast o tym zapomniec ja cały czas o nich wszystkich myślę,jak sobie pomyśle jakie glupoty wygadują na mój temat:( przyrzekłam sobie ze będę dokłądniej sobie dobierac znajomych ale to ciągle mnie męczy,mam koszmary...

Gość Magda z Radomia
a ta "koleżanka"zawsze wszystko ode mnie odgapiała,styl ubierania,nawet studia....nie wiem czego sie mogę spodziewać

Gość och te sny
Mojej Przyjaciółce sniłam się ja, że wychodzę zamąz jestem w białej sukni mam welon i jestem bardzo szczęśliwa natomiast moim mężem miał być Mąż włąsniej jej mojej przyjaciółki tej która o mnie sniła co to ma oznaczać??? dla mnie jej mąż jest jak brat pewnie bede starą panną skoro tak sniała:(