Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie bardzo ważne

Ile najdłużej spóźniał wam się okres?????

Polecane posty

Gość patkałopatka
czesc, mam zmartwienie, bo dzisiaj mija 40 dzien cyklu a okresu wciąż nie ma, robiłam test, wyszedł negatywnie, ale najbardziej niepokoja mnie upławy ( biały, przeźroczysty śluz, choć o dziwnym zapachu) , który mógłby wskazywac własnie na ciązę - choć test ją wykluczył a robiłam go w 37 dniu cylku ( wiec jak bym była to by wyszedł). ne wiem co jest grane, okres zawsze miałm regularny ( cylk trwał do 30 do 32 dni) . jesli ktoś mial podobna sytuację proszę o podpowiedź bo sama już nie wiem. jesli to ciąża to następne 9 miesiący bedzie koszmarem, bo robiła rentgen , i ogólnie trochę chorowałam, palę wiec to chyba nie jest nalepsze podłoże. pomóżcie proszę , czekam na odzew, pozdrawiam

Gość djlsdhfefg
a ja dalej czekam na okres!!!ale kurcze zle sie czuje od tygodnia (teoretycznej daty w ktorej powinien przyjsc okres choc teraz to nic nie wiadomo) tzn bylam wkurzona o drazliwa jak przed okresem!!!poza tym teraz pobolewjaj mnie piersi takze mam nadzieje wiem ze nie pomaga mi dodatkowy stres a rteraz mam ich pare!!!ale czekam!!!jak nie przyjdzie za 2 msce ide do gina bo narazie wyjezdzam zagranice na 2 mc!!ale mam nadzieje!jak byla w maju i kwietniu u lekarza bylam zdrow tzn zadnych schorzen innych tak mowil!!wiec sie nie matwie na zaoas!!a tabletki potrafia namieszac!! pozdro!!kto sie jescze wypowie???

Gość beybe16
mi od ponad roku sie spoznia DOSTAJE CO DWA TRZY MIESIACE NIERAZ TROCHE WIECEJ....

Gość jupka
tez mialam ten problem..okres mi sie spoznial ponad 2 miesiace. U lekarza wtedy nie bylam. Okres juz dostaje regularnie i wszystko jest ok a wiec nie ma co sie martwic jak czasem miesiaczka przyjdzie za pozno:P jest wiele powodow ktore powoduja jej opoznienie np nerwy, upal..itp pozdrawiam!!

Gość 3 miesiace
podejrzewam, ze to bylo przez zmiane klimatu, choc na poczatku jak wyjechalam to mialam okres, a potem 3 miesiace przerwy :O

Gość djlsdhfefg
no tak właśnie..a ja jeszce za pare dni wyjezdżam i zmieniam klimat..może mi to pomoże a moze wręcz przeciwnie

Gość djlsdhfefg
moze ktoś cosdoda jeszce??? odpowie, pocieszy

Gość prawie 50 dni
ale wtedy sporo schudłąm -7 kg w ciągu 3 tyg - byłam chora brałam silne antyb

Gość rumcajs z beczki nie wiem jaki
10 dni, brag pro cos tam :D

Gość vshstd1
PROSZĘ O RADĘ mi się już spóźnia 3 tygodnie choć nie wiem od jakiej daty mam liczyć bo mam bardzo nieregularne okresy odkąd 5 miesięcy temu rzuciłam tabletki (qlaira, ale brałam tylko przez 2 miesiące) 1 okres po rzuceniu tabletek miałam po 40 dniach cyklu, 2 po 45, 3 chyba tez jakoś tak, 4 po 28!!!! (co nigdy mi się w życiu nie zdarzyło) a na 5 nadal czekam:] Zrobiłam test ciążowy (w 48 dniu cyklu), ponieważ współżyłam z moim narzeczonym przez ok 5 dni (przebywa za granica, kiedy przyleciał, okres już spóźniał mi się ok 4 dni) uprawiając stosunek przerywany ( dość chwile wcześniej wychodził, i kończył sam). Licząc od ostatniego stosunku minęło 10 dni zanim zrobiłam test. Czyli ewentualne felerny stosunek mogło nastąpić ok 16-10 dni przed testem. Test wyszedł negatywny, ale ja nadal nie mam okresu. Zrobię dziś kolejny test, lecz martwię się, ze albo się okaże ze jestem w ciąży, a byłby to niedobry czas (wyjazd na magisterkę za granice) albo ze jestem chora i nie będę mogla mieć dzieci:/:/:/ W tym miesiącu trochę się odchudzałam, ale nie głodowałam, porostu jadłam trochę mniej na obiad i na kolacje jedynie owoce, schudłam raptem 3 kg w miesiąc. Zaczęłam pic sporo zielonej i czerwonej herbaty. Nie wierzę aby stres mógł aż tak wpłynąć na mój cykl, owszem jestem na ostatnim roku licencjackich studiów, mam sporo pracy i trochę stresów ale bez przesady. Miewałam tez lekkie zapalenia pęcherza moczowego. Czy ktoś z Was będzie potrafił obiektywnie ocenić sytuacje?

Gość uouupupupupuppupu
uupupupu

Gość upupupupupu
upupu

Gość innaaa
mi sie spoznia juz tydzien i niewiem co robic,bolaly mnie piersi i brzuch czy moge byc w ciazy??

Gość edrftgyhujikokijhgfdghjklk
ja ok. 40 tabletek zjadłaM I SPÓZNIA MI SIE 11 DNI :(

Gość lalapalka
ja najdłużej czekałam tydzień. moze z 15 dni. ale to przez stres. matura, schudłam mocno, groziła mi anemia. a jak doszłam do siebie to okres dostałam o 2tygodnie za szybko, był to 17 dzień cyklu.. straszne

Gość kolalola ot co
vshstd1 jeżeli masz nieregularne okresy to nie martw się na zapas. Jeżeli test wyszedł negatywnie to myślę, że wszystko jest w porządku. Dla spokoju zrób ten drugi test, i jak wyjdzie negatywny to zapomnij o ciąży, zrelaksuj się. Okres może spóźniać się z wielu powodów, stres, choroba, podróż, temperatura i wiele innych czynników. Ja jutro robie test, i modle sie aby był negatywny. miałam małą wpadke. co prawda okres mi się jeszcze nie spóźnia (jutro ten dzień) ale znając siebie to się będe stresowac i okres przyjdzie dop za 1000lat, to wole zrobić test, jak wyjdzie negatywny to dam sobie spokój jak pozytywny to.. będę z tym jakoś żyć i wierze że się wszystko ułoży, byle dziecko było zdrowe, a reszta będzie ok.