Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość texasu

kłótnie męzem

Polecane posty

Gość wgougog
u mnie to mój mąż gotuje, a jeśli ja to robię po swojemu i obojgu nam smakuje to co robi druga osoba lub smakuje... trochę mnie i luz ot, wzajemne starania i tolerancja szczęśliwie mamy podobne nawyki żywieniowe np żadne z nas nie potrzebuje zawsze tradycyjnego obiadu, możemy zjeść mniej, lubimy słodycze...

Gość latynka24
ja mam 25 lat i tez mnie to wkurza inni jezdza sobie na wczasy za granice na majorke a mnie nie stac

Gość latynka25
tylko ze z tym dziecko tu miec sie oplaca placa ci za nie przy porodzie i co miesiac tez z pracy jak urodzisz dostajesz miesieczne wynagrodzenie podwujna wyplate

Gość texasu
ty przynajmneij zyjesz w niemczech, tam inne zycie niz w tej bezrobotnej nędznej polsce

Gość texasu
serio? za dziecko płaca podwójna wypłatę? i od państwa tez? o kurcze. i ty jeszcze nie urodziłaś ?ja bym juz dwooje tam miała. a do ilu latek dziecka płaca podwójnie?

Gość latynka25
podwojna wyplate dostajesz zaraz po porodzie potem juz nie nie mam dzieci ale kolezanka 3 tygodnie temu urodzila a z miasta za porod dostajesz jakies 1000 euro a za dziecko dostajesz nie wiem chyba do 16 roku zycia jak skonczy pelnoletnosc dlatego tu tyle duzych rodzin

Gość texasu
pracujesz tam w biurze?bo pewnie powiesz tak w biurze... sprzatam w biurze;P

Gość latynkataka
nie nie pracuje a nawet jakbym sprzatala w biurze zadna praca nie chanbi o wiele wiecej bym zarobila niz ta co siedzi w biurze w polsce:P

Gość texasu
nie no jasne, ja nie drwiłam, tak sie zasmiałam tylko. Bo mozna powiedziec"pracuje na uniwersytecie, a co robię? wykładam". "a co wykłądasz? jaki przedmiot?" wykadam.......kafelki w łazience":P jasne ze zadna praca nie hańbi ale u nas w polsce sprztaczki żle są traktowane, one sa od sprzatnia gówna które zostawiła jakas paniusia na podłodze bo jej wypadło. i nie posprzata po sobie tego bo to sprzątaczka musi, obsikuja deski i tez sprzątaczka musi. One pomiatają takimi paniami sprzątającymi.

hahaha no tak moze tez byc nie ja pracowalam w mleczarni rok a teraz na zasilku jestem

Gość latynka25
no ja na zasilku jestem

Gość texasu
czyli na utrzymaniu męza sobie pasozytujesz?:P tak na zarty mówię oczywiście:)

Gość latynka25
ale ty jestes okropna niezle masz te zarty nie nie pasozytuje stracilam prace ale nie jest latwo cos znalezc a ty co robisz w polsce

Gość texasu
papa zbieram się do domku do garów, ciekawe co mnie dzis spotka w domu, napewno nie bede gotowac, sałatke moze jakąś.