Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyomsi

jak sie pozbyc brzydkiego dekoltu tzn piegi i białe plamki po słoncu??

Polecane posty

Gość tyomsi

mam białe plamki na dekolcie i duzo piegow . Na piegi znam sposob krem wybielający ale co to są te białe plamki??:(

Gość łupież pstry
taka odmiana grzybicy.

Gość tyomsi
ale juz leczyłam to szamponem nizorl i nic nie pomogło . moze to brak melaniny?? widze ze bardzo malo osob ma taki dekold, zazwyczaj mają ładna jednolita cere niewiem od czego tak mam

faktycznie może to byc łupież pstry, nie lekceważ tego i jak najpredzej zgłoś się do lekarza, to poważna sprawa! www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piekno\" www.wellnesslife.pl

Gość sdcdsfggheyju
a jaki to ten dobry krem wybielajacy?

wiec najlepiej przecieraj sokiem z zielonego ogórka lub woda utleniona:) mi piegi na twarzy zeszły posiekaj pietruszke i zmieszaj z kremem nałóz pake na dekold -działanie silnie rozjasniajace:D:D

Gość podrazniona
ja tez mam takie miale malutki plamki szczegolnie na nogach o rekach i wyglada to tak jakby poprotu nie mialy barwnika ... taki mini blizenki ... i mam jeszcze biale wągry to tez sa takie miale plamki na plecach i dekoldzie i te wlasnie plamki podejrzewano ze to łupierz pstry a to tylko wagry podskórne