Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwietniowa Panna Młoda

kwietniowe panny młode 2007 r.

Polecane posty

hej hej - wiem, że jest masa tematów dotyczących przygotowań do ślubów w ropku 2007... Ale chciałbym tutaj spotkac sie z tymi którę planują ślub wiosenną porą - dokładnie właśnie w tym pięknym miesiącu jakim jest kwiecień!! Ja planuje 14.04.2007 - ale jescze nic nie załatwione!! 🌼

jeżlei chodzi o stan przygotowań to tak jak pisałam - narazie zero - poza terminem, i wstepnym rozeznaniem kosztów wesela w różnych m-scach, próba ustalenia liczby gości.. jak doszliśmy do 80. zwątpiłam - i naarzie stanęło że to będzie małe przyjęcie dla najbliższych - 20 os. W weekedn może cos przedsukutuje z rodzicami, chce poznac ich zdanie - jescze daty nie znają :)

ale tak na pocieszenie - w kwietniu nie ma chyba az tak duzo ślubów żeby jak zaczniemy przygotowania, powiedzmy za miesąc, dwa - było za późno!! I sale w których bylismy sa puste, a temrin w kościele to chyba też nie będzie porblem :) Myle się czy nie ?? :)

Ja tez mysle o kwietniu i jestem na podbnym (zerowym) etapie przygotowań :)

Witam wszystkie dziewczynki, ja planuję ślub na 21.04.2007. Mamy załatwioną sale, fotografa i orkiestrę. Suknie juz mam prawie wybraną. A co u Was?

Hej dziewczyny :) Ja też biorę ślub w kwitniu a dokładnie 14 kwiatnia. Narzie sala załatwiona i wstępnie zaklepany termin i godzina w kościele. Sale rezerwowaliśmy w lipcu i powiem wam że było ciężko, ale się udało. Jestem zadowolona z wyboru. Teraz czas na orkiestre - tu wilki znak zapytania ??? a kamerzyste i fotografa mamy upatrzonego, z tego co wstępnie się dowiedziałam jedny data wolna z całego przyszłego roku :))))

Gość ASIA23
hallo ja tez biore slub 14 kwietnia 2007 :)

Gość ASIA23
i juz mamy sale , zespół, kamerzyste jeszcze sukienka i ksiądz został zsale mamy z jedzeniem ubraniem za 120 zł/os. musimy kupic alkohol i ciasto swoje , jeszcze troche czasu jest:)

Oj, coś mam się nie kręci drogie pani :) Zdecydowałam się już na suknie i mam zamówioną. Bardzo się ciesze bo dziś znalazłam nauki jednodniowe :) U księdza też już mam pierwszą wizytę za sobą. tak więc w ostatnich dniach troszkę ruszyło. Teraz szukam zaproszeń.

Gość kaaaaaaaaaaaa
jest drugi temat ktory jest rozwinięty i dotyczy właśnie ślubu w kwietniu to tam zapraszam