Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznanianka

Brzydki zapach w pochwie

Polecane posty

Gość Poznanianka

Juz od dluzszego czasu swedzi mnie tam na dole miedzy nogami. Pozatym mam nieprzyjemny zapach i uplawy. Co to jest? mieszkam w Danii ale wybieram sie w nastepnym tygodniu do Polski i chce sie wybrac do ginekologa (prywatnie). Tutaj lekarze sa do dupy. Dostaje leki na grzyba pochwy, ale ciagle mam ten nieprzyjemny zapach. A tego sie chyba nie ma przy grzybie nie? Pomocy.

Gość lol...
raczej nie... to może być coś bakteryjnego, a lekiem na grzybicę tylko pogarszasz - bo jak za mało grzybków, to za dużo bakterii; jak za mało bakterii, to za dużo grzybków ;) idź do lekarza, zrobi ci badania na czystość pochwy i będzie gut :)

Gość ggfgfgf
No mi si ewydaje ze właśnei potrzebujesz lekarza do dupy... bo co do dentysty czhcesz isc ??

Gość lol...
witam kolejnego intelektualistę :o :o :o

Gość Poznanianka
lol ... dzieki za odpowiedz tak zrobie ... a co do ggfgfgf i teraz kurwa ja szmaty jebane ... If you can't take it than don't read it ...

Gość Poznanianka
o kurwa poznanianka ... klniesz jak szewc takze klaniam sie ze rozumiesz angielski ... doslownie niesamowite ... nie znasz mnie wiec zamknij sie ... a jak cos ci sie nie podoba to unikaj tej strony ... nie dla ciebie ja napisalam ... tylko dla osob ktore cos wiedza i moga cos doradzic. A ty chyba nie jestes z tej planety. I od ciebie sie tego nie spodziewam.

Gość mala kicia
to nie jest strona debilko ... jezeli to jest chujowy post to co tutaj robisz i ludziom nerwy szarpiesz? Spadaj i nakarm swinki i pamietaj sam sie umyc ... nie czepiaj sie jej ... bo 60% kobiet walczy z tymi dolegloscami!!! A ty ofermo nie wiem co tu robisz!!! ODWAL SIE!!! SPADAJ NA RYJ!!

Gość Poznanianka
Debilu ... ja porady od ciebie nie chce ... nudzisz sie to kup sobie koze