Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foniu

dziewczyny czy lubicie sex bez zobowiazan czy tylko z milosci

Polecane posty

Gość foniu

Gość foniu
prowokujecie na ulicach a jak dochodzi co do czego to majtki na d... i w nogii..............

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
foniu a niby czym tal prowokujemy

Gość Nina*
Prowokujemy...?......Nie nasza wina, że się tak łatwo podniecacie. Czy sądzisz, że mini, dekolt czy obcisły ciuszek jest zaproszeniem do seksu? Jeśli tak myślisz...jesteś w błędzie.....

Gość prowokujecie

Gość foniu
ciuszki, spojrzenia ,poprawianie fryzury,usmieszki,mowa ciala

Gość foniu
to dla kogo sie tak prezentujecie a wy wogule nie myslicie o sexe jak idziesz po ulicy i widzisz fajnego chlopaka to nie zdarzylo ci sie fantazjowac o nim

Jeśli facet jest wyposzczony i myśli główką a nie głową, to nawet ubranie w stylu \"wór pokutny\" będzie dla niego prowokujące... :-o

Gość foniu
to fakt. ale czy wy nie prowokujeci mam wrazenie ze was to bawi

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
No jakos wyobraz soebie funiu ze dziewczyny lubia ladnie wygladac tylko dla wlasnego samopoczucia a co włosów juz nie wolno poprawic lub miec wesolej minki tylko trzeba jak opnuras w woku chodzic i z tlusta fryzurka??????Nie do wiary co was juz moze podniecic

Gość foniu
Myślę że facetów może podniecić wszystko> Osobiście lubię zadbane dziewczyny i nic przeciwko temu nie mam ale jak człowiek widzi dziewczyne w mini z fajnym dekoltem to ciężko się opanować

Gość no i znowu
no ale drogie Panie, troche uczciwosci. co ma myslec facet o dziewczynie na ulicy, ktora ma spodniczke ledwo co za posladek, wyeksponowane wielki dekoltem piersi, brzuch na wierzchu. no z czym ma mu sie kojarzyc? jak ma reagowac? jaki niby cel miala ta dziewczyna? jej jak sie ubierala nie kojarzylo sie to z podnieceniem u mezczyzn?

Gość chyba jestem stary
bo mnie ten styl niezbyt kręci. Wolę eleganckie kobietki w szpilkach. Tamto kojarzy mi sie z tandetą. Mini okey..ale do tego goły brzych i biust na wierzchu...to już niesmaczne...prostackie

Gość czasem prowokujemy
bo jesteście tacy łatwi jak wam sie dziewczyna podoba:P ostatnio w pociagu doprowadzilam faceta na przeciwko do wzwodu spojrzeniem, ale byl taki slodki i wstydliwy ze nie moglam sie powstrzymac;) speszył sie oczywście zaistniałą sytuacją , zalozyl szybko okulary pzeciwsłoneczne i zaslonił go koszulka i rekami ale zdążyłam zobaczyć jak się podnosił:classic_cool:

Gość no i znowu
a u mnie to zalezy, czasami lubie sie popatrzec na takie w miniowie itd. ale faktycznie wyrafinowana kobieta jest ciekawsza, szpilki, ponczochy, spodnica nie za dluga ale tez nie krotka itd. itp.

Gość chyba jestem stary
właśnie mnie to najbardziej kręci...tajemnica. Niby niedostępna kobieta. Sam mam taką. Na pierwszy rzut oka zimna, niedostępna. Jak ja widzę w tej jej garsonce i szpilkach. Okulary i głatko zaczesane włosy w koka. A jak przyjdzie do domu i zaczyna ściągać żakiet, rozpuści włosy i mnie pocałuje...hmmm. Idę do niej zadzwonić A takie rozebrane kobiety są mniej atrakcyjne i w ogóle bez stylu. Ale to tylko moje skromne zdanie :-)

Gość foniu
a wam nigdy nie zadrżały nogi na widok faceta ? nigdy nie miałyście ochoty na sex z nieznajomym z ulicy co wy dziewczyny ze stali jesteści

Gość foniu
a kto mówi o wyuzdanych panienkach.

Gość FAJNA-AJ-
do Kruszynki 22 widzisz przeczysz sama sobie : na początek zakładasz topik na którym piszesz że lubisz dobre bryki ale sex nie wchodzi w grę a teraz wypowiadasz się ,że chętnie pociągniesz jakiegoś ptaszka bez zobowiązań . K....a jakaś ty póściutka ( nie wystarczy ci krytyki z innej stonki ? Żałosna jesteś

Gość foniu
myślę że dziweczyny tak samo lubią sex co faceci a mają z niego wiekszą frajdę bo facet stara się zaspokoić w najlepszy sposób swoją kobietę miałem taka znajomą co dochodziła do orgazmu i fru z faceta

ale nikt nie powiedzial ze kobiety nie lubia sexu:) tylko drogi kolego rozchodzi sie oto ze... jezeli laska zalozy jakas spodniczke i bluzke obcisla nie oznacza tego ze kusi porostu jest albo goraco albo ma taki styl albo niewiem coo... rozumiesz:D Aaa jezeli idzie jakas panna z prawie odkryta dupa i dekoldem do pępka to o czyms to swiadczy :D:D:D

Gość foniu
dzięki za odpowidż. na dziś koniec idę do domu.

Gość hrabia55
Wy dziewczyny , kobiety dziwicie się że faceta podnieca zgrabna dziewczyna czy wyzywająco jak dla nas ubrana. A wyobraźcie sobie gdyby faceci zachowywali się tak jak wy kobiety , nie zwracali by uwagi na was i nie dążyli do bliskości z wami .Z kolegą byłem na przyjęciu w tak zwanym dobrym domu , były trzy dziewczyny śliczne , ubrane tak by nasza wyobraźnia działała , my dwoje rozmawialiśmy z tymi kobietami na bardzo poważne i ciekawe tematy. Zachowywaliśmy się jak dostojni panowie uprzejmi zabawiający rozmową , pijąc drinki umiarkowanie . Wszystkie trzy kobiety na dość eksponowanych stanowiskach . Po paru dniach dowiadujemy się że jesteśmy zboczeni czyli lubimy panów.Zaznaczam że były prowokacje w stosunku do nas , lecz my umówiliśmy się że nie damy się sprowokować na na żadne podteksty erotyczne , szanując stan kobiecy i ich stanowiska . No i wyszliśmy na idiotów gdyż nie jesteśmy gejami.