Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truuskaffka

OKRES I OPALANIE - kto się opala podczas okresu???

Polecane posty

mam pytanie wiem ze nie powinno sie opalac podczas okresu i jakie moga byc konsekwencje ale kurcze:((akurat w ten weekend czyli dzis wieczorem jade na weekend nad jezioro i dzis dostalam okres:((i co mam siedziec pod drzewem w taka piekna pogode:(( jak myslicie moze bym sie przynajmniej z godzinke albo 2 poopalala??? ktos sie opalal ??? kurcze tak mi szkoda tego slonca a za tydzien ide na wesele i chcialam sie poopalac troszke bo nie mialam okazji za bardzo ze wzgledu na brak czasu buuuuu

Gość no to jeśli wolisz wylądować
w szpitalu z powodu na przykład krwotoku to siedź sobie w tę piękną pogodę na słońcu powodzenia:P

Gość alicjaaaa
ja sie opalam ale wlasnie gora 2godzinki i czesto wstaje i ide gdzies w cien i raczej nie opalam brzucha wiec czemu niby masz siedziec pod drzewem idz sie opalaj:) ale nie przesadzaj bo mozesz dostac krwotoku

Gość Angelelelelelle
Zgadzam sie z alicja:)

Gość i ja też się
zgadzam z Alicja. możesz się opalać z umiarem . Pod drzewem też jest dobre miejsce i tam dociera słońce przez prześwit w liściach. Promienie UV docieraja także pod parasol, tyle, że delikatnie, zwłaszcza jak odbijaja się od piasku czy wody. :-)