Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarada

Czemu faceci są ślepi!!Kiedy ich dziewczyny chorują na anoreksje!!Czemu do tego

Polecane posty

Gość tak zacznijcie
już jesteście na dobrej drodze- na ulicach pełno wielorybów:D

Gość ja mala
ja sie tym nie przejmuje bo wiem ze jestem piekna pomimo tego ze nie mam ciala modelki lubie swoje biodra typowo kobiece a jesli faceta sie nie podobaja ty tylko i wylacznie ich problema jesli facet namawia swoja kobiete do odchudzania pomimo tego ze nie ma nadwagi i nie jest otyła to radze zmienic faceta. Inna rzecz to to ze kobietajest piekna kiedy jest pewna siebie, kontaktowa a nie zamknieta widomo kazdy zwroci uwage w miejsce gdzie jest hałas, a jak chce lalke barbie do ogladania to co za problem jest ich pełno w sklepach z zabawkami kupic stawic na półce i patrzec na swoj ideal

Gość hyba w Twoim mieście
są wieoryby bo w wieksosci na ulicach panuje anoreksja:-o

Gość chyba tam mialo byc

Gość ale znowu pierdolicie
jasne.....kazda laska szczulpejsza od was to anorektyczka.....

Gość ja mala
anaoreksja to choroba cywilizacyjna naszego wieku nie da sie tego ukryc. wystarczy spojrzec do gazet, np tu w Irlandii w kazdej jest opisany przypadek jakies kobiety ktora cierpiala na anoreksje,co do autora postu ktory pisze ze aktorki piosenkarki cierpia na anoreksje bo maja wiele stresów no i to jest choroba bo stres nie powinien wpływac przez dłuzszy czas na nasze przyzyczajenia żywieniowe

Gość ta anoreksja
lecz się, wielorybie tłusty!:o ANorektyczki to może 1% wszystkich chudych ludzi. Są jeszcze osoby szczupłe, chude, kościste, zależy jaką kto ma budowę. Zawsze lepeij być szczupłym czy chudym niż wielkim, rozlazłym słoniskiem:o

Gość al i tak uważam ze faceci
nie mają mozgu...nigdy nie mieli...NIGDY!

Gość szarada
ale znowu pierdolice nie podoba sie topic to po co tu siedzisz masochista jestes czy co my mowimy tu o anoreksji, jako wstrecie do jedzenia i tego ze faceci tego nie zauwazaja i ze kobicie swojej nie pomgaja bo sa takimi egoistami zapatrzonymi w swoja własna d...jak ty Tylko wrzaliwe kobiety zostaka anorektyczkami, czasem jakies słowo faceta nieodpoweinie moze spodowowac ze dziewczyna zacznie sie odchudzac , a smiertelnosci wsrod anorektyczek jest wysoka i nie wkładaj w nasze usta rzeczy ktorych nie powiedziałysmy ja nie mowi o osobach chudych z natury ale o takich ktore nie jedza prawie w ogole!!!9bez wgzledu na to czy sa chude czy nie) niejedzenie jest groźne dla zdrowia kobiety, ktora w przyszłosci moze juz nie miec szansy bycia matka, bo ma za mało ciała zeby urodzic gosciu albo jestes facetem ktory sam lubi kosci i kaze sie swojej chudej dziewczynie odchudzac a ja uwazam ze jest głupota jesli dziewczyna jest chuda a facet jej mowi jestes gruba schudnij!!!to niech sobie kupi smuchana lalke, albo lalke barbie a nie doprowadza do wyniszczenia organizmu swojej kobiety!!! faceci nie zdaja sobie sprawy jakie koszty ponosimy mu kobiety za cene szczupłej sylwetki bo myslicie tylko o swojej podniecie

ja nie pisze ze choruja na anoreksje bo maja wiele stresow....one nie choruja anoreksje..to stres powoduje spadek wagi!

Gość zgadzam się całkowicie
z szaradą.

ale skad wy wiecie ze jezeli dziewczyna choruje na anoreksje to winny temu jest jej facet?

Gość ja mala
zaufaj mi mozesz miec stres przed egzaminem nie jesz nic 2 dni moze 3 bo sie denerwujesz ale kiedy stresujesz sie 6 miesiecy dzien w dzien pozniej 2 lata to juz przeradza sie w anoreksje

Gość szarada
a ja zaczełam watek moj drogi wiec ja pisałam i chciałam zeby sie ludzie wypowiadali o anoreksji ..czyli niejadłowstrecie psychicznym bez wgledu na wage!!bo anoreksje moze miec nawet wieloryb (tylkow pozniejszym stadium anoreksji efektem jest spadek wagi)jak ty to mowisz na kobiety grubsze a sam pewnie jests knurem grubym (ten sam kaliber nazewnictwa co ty) Mało wiesz o kobietach i anoreksji, w zasadzie to nie wiesz nic na te tematy, a im ktos mniej wie tym bardziej pewniej wrzeszczy o swoich pogladach !radze troche poczytac o tym zanim sie wypowiesz

ja slysze jak dziewczyny same sobie mowia jakie to maja grube dupy....i nawet jak usysza 100 razy ze nie maja powodow zeby sie odchudzac dalej to robia!

Gość ja mala
nie zawsze winny jest facet ale czesto on mowi swojej kobiecie koglabys troszke schudnac albo masz duzy brzuch, bądz tez oglada sobie kobiety w inrernecie idealne smukłe nagie ciala czy to kobiety nie pcha w rozpaczze ona tak nie wyglada?

Gość stres ni zawsze powoduje
brak apetytu i spadek wagi!U wielu ludzi stes powoduje nadmierny apetyt i to,ze się objdaja!Po prostu zagryzają swoj stres,jedzą z nerwow aby sie uspokoić..

Gość szarada
zauwazyłam ze kobiety na ten temat maja ogromna wiedza o anoreksji a mezczyzni co widac po koledze co sie tak brzydko nazywa"ale pierdolicie" nie wie nic!! Skoro wina za chudniecie kobiet obarcza wyłacznie stres!!

pokaz mi w ktorym poscie wyzwalem kogos od grubego knura?

Gość ciekawe skądy wy takich
facetów bierzecie???:o Współczuję wam.... Ale widać na normalnych was nie stać:o

Gość ja mala
prawda jest taka ze nikt nie jest idealny, a faceci z reguły chca piekna kobietę i jeszcze ma byc szczupła wiele osob nie jest szczupłym z natury pomimo to walcza, niektore schudna utrzymaja wage, niektore wpadna w błedne kolo odchudzania, i zatracą sie w tym

Gość szarada
bo kobiety tak mowia zebys zaprzeczyl imbecylu i je pochwalił to jest pytanie o to "jestesm atrakcyjna???"" jesli nie zaprzeczysz odbieramy to jako"jestes gruba odchudzaj sie" jestescie tepi ...kolego wez sie nie wymadrzaj na tematy w ktorych jestes" ślepcem' oki?

Gość ja mala
ciesze sie ze w swoim dosyc długim zyciu trafilam na samych wyrozumialych facetów i przede wszystkim kochajacych

Gość ramtamama
ale znowu pierdolicie wyzwałes grube kobiety od"wielorybow"

Gość filigranowas
to i my mozemy nazywac facetow grubymi knurami!!hehe

to ty jestes tepa...w zadnym poscie nie padlo zadne wyzwisko z mojej strony...wyzywasz mnie od grubego knura...zastanow sie nad soboa...i czytaj ze zrozumieniem!!!moze wroc na poprzednia strone.....i przeczytaj uwazniej.....mowie po 100 razy kolezance ..masz fajny tylek..a ona i tak twierdzi ze jest za gruby...i kto tu nie ma mozgu!

Gość najgorsze jest że faceci chcą
mieć przy swoim boku piękne,chude kobiety a smai wyglądaja obleśnie:-oBrudni,zarosnięci,mięsien piwny na brzuchu...zeby wymagac czgos od kobietyniech facet da cos odsiebie,niech wyglada jak czlowiek,jak zadbany facet a nie jak menel spod monopolowego:-P

kiedy wyzwalem je od wielorybow? czy wy potraficie czytac tepe istoty?

Gość sam jesteś tępy