Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat wiśnii

halucynacje, omamy, przewidzenia

Polecane posty

Gość kwiat wiśnii

od pewnego czasu miewam halucynacje i przewidzenia. Wydaje mi się np że kogoś widze, kątem oka dostrzegam rzeczy których nie ma. Ostatnio wystraszyłam sie włosów koleżanki bo wydawało mi sie że to czarny kocur siedzi jej na ramieniu. Te omamy mnie przerażają i zaczynam sie zastanawiać czy to nie początek schizofrenii paranoidalnej albo jakiejś innej choroby... Czy ktoś też tak ma (albo miał)?

Gość podpalic go i po klopocie
to od tego ciepła - mi sie wydaje ze moj maly ma 20 cm (tak na prawde ma 25 cm) :)

lepiej idź spróbuj to zdiagnozować... im wcześniej tym lepiej.

Gość JA TEZZZZZ
i słysze jakies.. rozmowy i inne dzwięki.... :(:( a wiem ze tego nie ma ostnio słyszałam tv który był wyłaczony!!

Gość kwiat wiśnii
nie słyszałam żeby był przypadek jakiejkolwiek choroby psychicznej w mojej rodzinie. Głosów nie słysze, ale czasem mam tak, żę nie nadążam za własnymi myślami. W mojej głowie pojawiają się jakby myśli nad którymi nie panuje. Trudno mi to wytłumaczyć.

Gość JA TEZZZZZ
Furiosu:D:D:D

Gość jestem na psychologii
i dobrze Ci radze bys poszla do lekarza. jesli to schizofrenia to z czasem zaczniesz ukrywac te omamy, stana sie rzeczywiste. potem choroba wybuchnie nagle, np staniesz na przystanku i bedziesz lapac osy. mam nadzieje ze to tylko taki chochlik jaki czasem sprawia nam nasz mozg i ze nic ci nie ejst. idz do lekarza by sie nie potrzebnie nie denrwowac.

Ja miałam taką sytuację ostatnio 2 razy.Chodzi o omamy słuchowe.Wyjmowałam dziś coś z szafki i nagle usłyszałam ,że ktoś obok mnie się śmieje.To było bardzooo realne :/,jakby ktoś obok mnie stał.Potem sytuacja powtórzyła się.Mam nadzieje,ze to wynik przemęczenia,ale raczej nie.Boję się,że to znów się stanie.:/

Gość gadzik
to duchy!! na bank! wierzcie czy nie ale to napewno duchy.Ich istnienie zostało juz dawno dawno temu udownidonione przez mądrych ludzi!