Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syncmaster

ile płacicie za majtki i staniki?

Polecane posty

Gość syncmaster

Jestem ciekawa. Widziałam w sklepie świetne majtki, ale ich cena... 30zł. Mam kase, ale szkoda mi tyle wydac na majtki. A wy ile płacicie? Za staniki też.

Ja płaciłam ostatnio po 50zł z komplet biustonosz i stringi ale jak kupuję osobno to za stanik płacę 25-40 zł w zależności jaki a za majtki tak od 10zł na bazarku do 35 w sklepie.Ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie komplecik z Trumpha za 150zł na urodziny ale szkoda jest wydawać tyle kasiorki na gacie, bo też niszczą się tak samo jak te za dyszkę :(

Gość syncmaster
kto jeszcze sie wypowie?

Gość stanik
za 10 majtusie za 5-7 ....................bazarek

Jak mam kasę, to spokojnie płacę 300 za stanik, 150 za majtki... różnie bywa:)

Gość fire on babylon
ja tam majteczki w granicach 4 zl na targu(ładne i wygodne) i po 6-7 w sklepie. A staniczek tak ok 20zl Bogata nie jestem więc na droga bielizne sobie nie mogę pozwolić:(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
majtki kolo 20zł staniki kolo 50zł :) i jest ok :)

Gość syncmaster
up

Gość ja ok 10 zl za stanik
i mniej za amjteczki..oczywiscie na targu:Pale sa ladne i wygodne:D

Gość reks
lubię kolorową bieliznę z bawełny dobrej jakości, a na taką na bazarku jeszcze nie trafiłam, tez nie lubie wydawać fortuny na majtasy, więc polecam słodkie i zabawne z Trend Station, po przecenie kupuje 2 pary za 0k. 13 zł, a na promocje trafiam często, bo często wymieniają kolekcję, moja kumpela kupiła juz tak chyba z 15 par..

65 zl to ptrzystepna cena??ja za ta cene kupie sobie 3 staniczki i 6 par majteczek...kolorki u mnie(lublin ul wilenska) sa super.jakos tez jest dobra..nic nie drapie,nie gniecie...

Gość Eveline 22
Ja za majtki płacę do 5zł, za stanik ok 15zł, na targu. I wybór staników jest większy niż w sklepie. A jakość porównywalna. Stanik z targu nawet trzyma mi siędłużej niż Trimpha. Po prostu zawiodłam sięna droższych stanikach więc wolękupićkilka w cenie jednego markowego. Ponadto uważam że staniczki na targu są w ogromnej licbie kolorów i fasonów. No ale jak kto woli. Zresztąz kosmetykami mam podobnie. Te z półki 10-20zł mi odpowiadają, na droższych sięnieraz przejechałam. A staćmnie na droższe ale po co?? Skoro nie widze różnicy a nawet widze że tańsze są lepsze..??

zgadzam sie z eveline:D naprawde na targu wybor jest wiekszy...:D

Gość Anayela
Za staniczki zwykle płacę 7-14 zł a za stringi 3-14 zł. Wiadomo, to wszystko od częstego noszenia zużywa się tak samo jak te po 200 zł (wiem, bo miałam! i w triumphie za 150 zł po ktorymś tam praniu ze stanika została kupa szarej szmaty a gumki sparciały - właściwie prane, bo nie stać mnie na "wywalanie" w błoto takiej kasy, więc szanowałam- jak widać nic to nie dało)! Teraz kupuję w mini-sklepiku w Gliwicach , bo to samo jest co na targu w Zabrzu, ale dużo taniej! ps. powiem Wam tyle: przypadkiem znalazłam hurtownię z bielizną w necie i co się okazało? że stanik za który w sklepie dałam 20 zł jest tam po 3 zł!!!! I już wiem skad na bazarkach czy targach takie ceny - mniej się ludzie na kasę chapią niż ci ze sklepów, mają mniejszą marżę, a towar ten sam.

Gość ja też kupuję staniki i majtec
na bazarku :) jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona :) stanik zazwyczaj 10zl a majteczki od 3 do 5. naprawde wybor jest ogromny. pozdrawiam

Gość ja za stanik w granicach
40-140zł, a za majtki tak do 35zł:)

Gość slonko 123
Dzisiaj 10 zlotych dalam za staniczek i majtki za 6 byly, ale generalnie wole kupic lepszy komplet, tylko z e zaskoczyla mnie cena na rynku.. komplet kosztowal ok 60 zeta :/ a dobrej jakosci 100 i co to ma byc ?

Gość hmm hmmm
Ostatnio byłam w atlanticu i była promocja, staniki od 5zl....

komplet od 60 zł w górę (zależy na co trafię) a osobno : - majtki 20 zł w górę - biustonosze 25-30zł zł w górę ... choć zdarzyło mi się kupić w promocji za 10 zł :) a kosztowały wcześniej 38 zł

Gość justa84_
jesli chodzi o majtki to najczesniej na bazarze, ale co do stnikow to sie zrazilam z bazaru, poniewaz zawsze mi wyzlaza z nich druty:/ i to po niedlugim czasie i wole kupowac w sklepie. z firmy gala nie sa drogie od 25zlotych w zwyz.

Gość do Anayela
podaj namiar na ten sklep internetowy

Majtki kupuję czesto w NY- ładne i tanie, od 10 do 40 zł. Staniki też niczego sobie, ceny troszkę wyższe. Czy wszędzie muszą teraz robić te staniki z kieszonkami wewnątrz ? ehhh nie mam dużego biustu ale nie mam zamiaru nosić tych pieprzonych gąbek w staniku:O

Gość sourlollypop
Majtki to różnie przeważnie ok 10/15 zł. Ostatnio byłam w Triumphie i byłam w stanie dać to 80/90 zł. na stanik, ale nie mogłam dla siebie żadnego znaleźć:/ i kupiłam w sklepie za 40 zł. fajny, pożądny i wygodny:D

tak normalnie to ok 10zł na majtki i do 30 na biustonosz. Jak mam przyplyw gotowki to stanik 60 i majtki 35 :P Na 18 kupie sobie albo gorset i jakies majteczki do tego,albo komplet bielizny tak do 300zł :) Wlasnie,czy taki gorset jest w miare wygodny? Bo przymierzalam i bylo ok,ale jak sie dluzej nosi niz te chwile w czasiep rzymiarki to moze uwierac, kobiety powiedzcie:)

ja za majtki płacę 2,50 na bazarku - ładne i solidne :p staniki za to od 15 do 35 zł w sklepie (bo kupuje takie bez metalowcyh drutów bo strasznie sie w nich czuję). A najdrozszym moim stanikiem był Triumpha za 75 zł.

Gość normalniejszaityle
majtki po 5,6 zł biustonosze po jakieś 15 do 20 zł mam dwa "lepsze" biustonosze, kupione na "specjalne okazje" - jeden za około 30, a drugi był jakieś 40 zł.