Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandritka

Samotnośc mnie przytłacza Szukam przyjaciół ...drugiej połówki...

Polecane posty

Gość samotnoscsamotnosc
witam mam 35 lat nie mieszkam w Polsce ale tak jak wy jestem samotna mimo iż mam męża i dziecko to czuje się bardziej samotna niż kiedykolwiek syn już duży a maż jest ale jakby go nie było :( koleżanek brak niestety za granicom nie jest łatwo bo jest się samemu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość guska79
Witam wszystkie samotne. Ja jestem z Warszawy i bardzo sie zawiodłam na kimś kogo uważałam za przyjaciólkę, chciałabym móc znowu uwierzyć w to słowo. Mam 2 synów, meża ktory przyczepia sie o wszystko , czasami nawet zle oddycham..........i mam dosc i z nikim pogadac, odstresowac się. Chętnie poznam bratnie dusze :)

Gość gaga500
Witajcie,ja jestem z Mysłowic mam 38 lat,mąz umarł,mam dwie córki ktore s a dorosłe i mają swoje zycie.Ja jestem bardzo samotna,miałam przyjaciółke,ale ma meza i wyjechali,ja nie mam nawet z kim pogadać.Mam dwa pieski i chodze z nimi sama na spacery.Monika

Gość guska79
Witaj Monia :) Samotnośc jest straszna , chociaz ja zyje tylko dzieki moim chłopakom jeden ma 9 drugi 3 lata. Mam duzo znajomych ale prawdziwych przyjaciol jakos nie. Chetnie wysłucham i podziele się sobą , swoimi doswiadczeniami itd :) Jak macie ochote pogadac piszcie na 79guska@wp.pl

mam 30 lat,mam 3 letnia corke i meza ktory jest kierowca tira.4 lata tamu przeprowadzilismy sie na wies,nie mam nikogo blisko,kontakt ze znajomymi urwal sie,nie mam na codzien do kogo odwzwac sie,brakuje mi przyjaciol

Gość guska79
Witaj roxi. Cos wiem o tym bo ja przeprowadzilam sie ponad 3 lata temu ale caly czas mi brakuje miasta i ludzi, ktorych tam zostawilam. Tutaj nie mam za bardzo z kim pogadac i siedze calymi dniami sama

Gość Shamanka
hej :) ja podobnie jak Wy rowież nie mam prawdziwych przyjacioł.. w sumie ostatnio i ze znajomymi kontakt sie urwał.. Ja mam 27 lat (nie mam jeszcze dzieci :)) i jestem z Poznania :) - jest tu ktos z Poznania? :) pozdrowonka :)

Gość xenna101@wp.pl
Tak, ja jestem z Poznania :) Napisz na maila xenna101@wp.pl :)

Gość hanysek
nie ma tu slupszczanek??

Gość gosicka
Nie mam już sił,nie daje rady jestem strasznie samotna .Niewiem jak mam dalej postepowac z moim mężem bo ostatnio bardzo nam nie po drodze,nie umiemy ze sobą rozmawiać.Szukam kogoś naprawdę szczerego z kim mozna pogadać może być facet ,może właśnie facet doradzi mi co mam dalej robić i jak z nim rozmawiać.

Gość gdzieś za horyzontem
gosicka ja chętnie porozmawiam , o ile sprostam twoim wymaganiom no i jeśli jesteś osobą zblizoną do mojego wieku ztn. +- 40

Gość vyuia
do hanysek: podaj jakiś kontakt

Gość skorpion...
Nova2132 jeśli jeszcze szukasz przyjaciela takiego z którym zawsze mozna porozmawiać , odezwij sie .... .

Gość niuni87
koszalin,,,,,,,,,,,,,,25 lat,mam synka,szukam znajomości bo smutno samej,,,,,,a mąż to nie to samo co dobra przyjaciółka,,,,,,,:))

Gość gosicka
gdzies za horyzontem, jeśli możesz odezwij się na maila dziunia400@interia.pl

Gość gosicka
niuni 87 ty również się odezwij na maila, popiszemy.

Gość gdzieś za horyzontem
odezwałem sie gosicko a ty milczysz ...

Gość lalalina
hej NIUNI87 ja tez jestem z koszalina.Jesli masz chęć sie poznać daj znać :) lalalina@wp.pl

Gość gosicka
gdzieś za choryzontem nie milcze nie milcze juz ci odpisałam

Gość kaaarrr
Mnie też samotność przytłacza szukam koleżanki na wyjście do kina ,kawkę ,disko mam 27 lat jestem z Krakowa mój e-mail beret0@interia .pl

Gość Realista32
W dzisiejszych czasach brak wartościowych osób.. chętnie czasem popiszę z kimś z Poznania lub południowych okolic..pozdrawiam

Gość Realista32
ps. to nie mój adres mailowy..mam inny portal

Gość iwa73
Cześć .rozumie co to jest samotność w tłumie,więc jak ktoś ma ochotę pogadać to chętnie pogadam- na każdy temat

Gość szymon84
witam serdecznie!!! Mam 28 latek zonaty i mam jedna cudowna córeczkę. Niestety jestem bardzo samotny,jakos nie po drodze mi z zonka. Poszukuje kobiety w podobnym wieku lub starszej w celu popisania na gg lub mail, na dłużej. pozdrawiam

Gość gaga500
Witam ja mam 38 lat i dwie córki dorosłe,20 i 17 lat.Jestem wdową i czuje sie bardzo samotna,bo córki mają chłopaków a ja sama siedze w domu i mi smutno.Monika

Gość iwa73
CZĘŚĆ MONIKO - TJ. GAGA500 PRÓBOWAŁAM NAPISAĆ DO CIEBIE NA E-MAILA ALE NIESTETY NIC NA NIEGO NIE DOCHODZI . MAM 39 LAT I JESTEM Z SOSNOWCA. STWIERDZIŁAM ŻE OBIE SAMOTNE COŚ RAZEM ZAWSZE MOŻNA WYMYŚLIĆ .POGADAĆ, WYSKOCZYĆ NA KAWĘ DO KINA POZDRAWIAM

Gość gaga500
DZiwne ,ze nie dochodza mejle.Chetnie cie poznam.

Gość gosicka
gdzieś za horyzontem odezwij się do mnie na maila falbanka83@interia.pl

Gość IWA73
DO GAGA 500 RÓWNIEŻ CHCIAŁAM CIĘ POZNAĆ DLATEGO TEŻ DZIŚ ZNÓW PRÓBOWAŁAM DO CIEBIE NAPISAĆ E-MAILA ALE WRACA. JEŚLI MASZ OCHOTĘ TO NAPISZ iwonazb@interia.pl Pozdrawiam

Gość Sylwester000
Hej..jestem dojrzalym facetem i szukamn kobiety z ktora mogbym popisac, byc moze spotkac sie pozalic,mimo ze jestem zonaty czuje sie samotny..lubie pisac ale umiem tez sluchac...finest@op.pl