Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara*

dziewczyny polećcie dobre podpaski i ile kosztują

Polecane posty

Gość dagmara*

od wieków mam problem przy wyborze podpasek chciałabym zeby były wygodne zeby nie przeciekały i zeby były raczej cienkie i wygodne moze wiecie czy mozna dostac jakies egzemplaze próbne za darmo

Gość bella perfecta blue
koniecznie niebieskie koszt 20szt 5 zl

Gość wybierz tampony

Gość ja używam
Bella niebieskie, te bez ceraty (soft.. nie wiem jak to sie pisze, a nie mam pod ręką), cieniutkie albo Naturella, też fajne, tylko grubsze

Gość ja uzywam always ultra sensiti
kupuje zawsze duopack, ale niestety nie pamietam ceny :(

Gość dagmara*
naturella próbowałam i nie odpowiadają mi bo jak spałam to przy ściśnięciu nóg zgniatała sie a te niebieskie to sa bez tej siateczki tak

Gość dagmara*
a jesli chodzi o tampony to jestem jeszcze dziewica i boje sie kiedys próbowałam załozyc sobie tampona i nie dałam rady strasznie mnie bolało nie mogłam włozyc do konca bo niechciał dalej wejsc i po kilku próbach przy wyciąganiu myślałam ze rodze tak bolało

Gość wybierz tampony
sprobuj mini tempax z aplikatorem, takie latwo zalozyc. Uzywalam ich jako dziwica i uzywam do dzisiaj, mozna zapomniec, ze ma sie okres, mega wygoda.

Gość te z siateczką
zielone są okropne, ja używam tych niebieskich (bez siateczki). Kupuję za 6zł z grszami (20 sztuk), nigdzie nie widziałam za 5zł.

Gość pinkygirl
ja uzywam naturelle , nie dosc ze ladnie pachna i neutralizuja nieprzyjemny zapach, to jeszcze sa dosyc wygodne i nie uczulaja (bynajmniej mnie :P) i jeszcze dobre sa Always pomaranczowe, tyle ze teraz maja jakas nowa siateczke, ale poprzednie byly lepsze :) pozdrawiam

Gość z podpasek polecam
TAMPONY!!!Tylko i wyłącznie!!Podpaska latem to koszmar-zreszta nie tylko latem!!Używam OB od lat, jeszcze jak byłam dziewicą i sobie nie wyobrazam nosic czegokolwiek innego!

Gość saffi
libresse te w niebiesko różowym opakowaniu cieniutkie są świetne

Gość a ja ....
także polecam tampony :) bo podpaski nawet najlepsze mogą poplamić ubranie :o.

Gość LeViTy
polecam tampony..... jestm dziewicą i uzywam nie mam z tym zadnych problemów..mnie tez na początku bolalo ale musisz sie zorluznic i nie bój sie ze przerwiesz blone dziewiczą...takie przypadki zdazaja sie bardzo zadko.. a co do tematu to kiedys uzywalam always tych pomaranczowych albo tych rózwowych sensitive czy jakos tak... a co do naturelli to mnie ten zapach a raczej smród obrzydzał...norlamnie zwymiotowac mozna w polaczeniu z krwią:/

Gość oliwka7711
bella perfecta green i red a na noc bella perfecta night

ja uzywam bella perfecta blue 20 sztuk 5.99 swietnie chlona nawet lepiej od always i maja 2 mm taka sama cena jak always20 sztuk ale lepsze

hmm temacik sprzed 7 lat, ale co tam, może komuś pomogę ;) Ja zawsze na okres kupuję jedne z siateczkę, jedne grube długie na noc, oraz jedną paczkę bawełnianych (włókninowych). - Bella perfecta Ultra Green / Violet (siateczka) - Bella Perfecta Blue /Rose (bawełna) - Bella classic maxi - siateczka, długie, dobrze wchłaniają na noc - fajne są też naturelle ;) Jeśli Ci przeszkadza ich mocny zapach to po prostu otwórz opakowanie i niech się wietrzy albo wysyp je luzem np. do szafki, wtedy to już w ogóle zapach szybko się ulotni ;d