Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Lolo

parafrazując cudne wspaniałe wolne kobiety, gdzie jesteście??

Polecane posty

A to Pawlak - \" W demokracji też ktoś musi dyrygować\" ?????? ;)

to osatatni:D Bardzo Was lubię! Z wzajemnością towarzyszu generale! Ja mówię! Przepraszam. Lubię was. Powinniśmy się częściej spotykać! Zaprosilibyście mnie kiedyś do siebie. Gdyby towarzysz generał dał się zaprosić na wigilię. A kiedy urządzacie? 24 grudnia Aha, czyli przed świętami, może i słusznie. Tylko powiedzcie mi kto tam jeszcze będzie.

Lolo thx za niezapomnajke:) Superasna zabawa!prawie jak kalambury:D:)

A czemu miesiecy?? myslalam ze oi ten lutowy 24ty chodzi;) o Twoj wyjazd ;) Joooooo!:classic_cool: jutro powtorka z rozrwywki:D:)

aaaaaaaaaaaaaaa juz ewiem chyba ale o wyjazd jakis chodzi:P ale czemu 24??????;)

🖐️ a ja melduje, ze wstalam juz baaaardzo dawno temu (jakby to kogos obchodzilo ;)) przepraszam, ze ostatnim razem zniknelam bez pozegnania, ale zadzialala \"sila wyzsza\" (czyt. maz ;))

to jak Wszyscy \"już\" wstali, to czas pomyslec o spacerku, poki taki słoneczny dzień:) mam nadzieje, ze u Was też:)

u mnie bardzo sloneczny, mozna powiedziec, ze wrecz bardzo cieplo ;), na spacerku juz bylam (pies mnie wyciagnal), teraz ogarnia mnie jakies blogie lenistwo :) Lolo czyli jednak ogniska wczoraj nie bylo? :( ale rozumiem, ze jakas przyjemna alternatywa :)

Sliweczo🖐️ :D jeszcze caly dzien na spacerowanie mam:D poki co to glowe mam mokra:o;)