Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocochosiiiiii

Rano nie moge zacisnac piesci

Polecane posty

Gość ocochosiiiiii

Witam Bardzo irytuje mnie pewna sprawa. Otoz rano po przebudzeniu nie moge zacisnac moich piesci tak bardzo jak jestem do tego zdolny. Moze to brzmi smiesznie, ale tak jest. Towrzyszy temu bardzo dziwne uczucie, czuje jakby moja dlonie byly ociezale i spuchniete, ale takie nie sa. Gdyby proboje zacisnac dlon jest jeszcze dziwniej. Brzmi to naprawde smiesznie, no ale zaczynam sie martwic. Czy ktos moze ma podobnie?

Oczywiscie... Nie widze w tym nic dziwnego... Rano jestem bardzo slaba. Czasem jak za szybko wstane to fikam i sie o sciany obijam :P

Gość wydaje mi się że kazdy tak
ma;)To zupelnie normalne,o prostu czlowiek po przebudzeniu musi sie rozruszac,rozkrecic do pelnego funcjonowania i pelnej sprawnosci.Rano jest zaspany,miesnie i kosci są 'zastygniete"po spaniu.Czlowiek musi miec troche czasu aby wejsc na pelne obroty,ja rano tez jestem taka "zfilcowana"Musze sie rozruszac aby wejsc na pelne obroty:-)

Gość Calamity Jane ma rację
tez po obudzeniu jestem slaba,jak wstanę z lóżka to az sie przewrcam,kręci mi się w glowie:-oPotem sie rozbudzma i sie w ciagu dnia jest ok.