Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikusia123

Zielona herbata-kto pije??

Polecane posty

Gość gość
ja tak od 2 do 4 zależy od dnia. Bardzo zmniejszył mi się apetyt poza tym odchudzam sie. Prawdopodobnie dzięki herbacie poprawiła mi się cera a poza tym mam dzięki niej wstręt do słodyczy, tłuszczów i potraw ciężkostrawnych i produktów wysokoprzetworzonych - jak dla mnie opcja idealna usmiech.gif A kupuje je tutaj http://sklepzherbatami.pl

Gość Karola12a
Teraz mniej jak kiedyś. Marka ta sama - teekanne. Nie uznaje innych :D A tak serio to się do niej już przyzwyczaiłam. Od razu mówię - nie lubię tej liściastej. Dla mnie to tragedia a nie herbata :) a taka zielona teekanne na wieczór taki jak teraz super rozgrzewa i poprawia humor ;)

Gość gość
Ja piję Green Tea Orange Teekanne i widze poprawę stanu mojej cery i też czuję się po niej taka lżejsza na żołądku.

Gość Marion44
Jezeli chodzi o wysokiej jakosci zielona herbate tomzerknij do ofertysklepu zielarskiego https://www.zielarnia24.pl/index.html mają ogromny wybór wysokiej jakości produktów od najlepszych producentów.

Gość VikingBrodaty
Chciałem zapytać kogoś o herbatę cesarska perła. Ale jak widzę, że ktoś pisze iż liściasta nie nadaje się do picia a sama pije zmiotki w torebce to pytań nie mam.

Gość gość
Dużo zielonej herbaty piję i to przeróżne, ale najbardziej lubię od Teekanne. Mega smaczne herbaty. Uwielbiam!

Gość Mmmmmm2
Na prawdę? Ja tez piję Teekanne! Uwielbiam ich herbaty. Nawet do drineczków pasują ich herbaty. Właśnie idelanie na takie ciepłe weekendowe wieczory sobie popić drinka na bazie herbaty!

Gość gość
Ja piję i zawsze od Teekanne. Fajną mają z cytryną!!

Gość gość
Zgłaszam się :) :D piję już długi czas i przyznam szczerze, że można się uzależnić od pysznej zielonej herbaty wieczorem :) Ja najbardziej lubie chyba te z teekanne tą pomarańczową :)

Gość gość
ja pije zielona juz prawie nalogowo od 2ch lat- najczesciej kupuje od Teekanne no chyba ze nie ma to wtedy kupuja taka jaka jest - widze po sobie ze czuje sie lepiej i latwiejmi dbac o linie

Gość gość
Ja pije :D Ale tylko Teekane ostatnio , czarna mega sztos ;)

Gość gość
Zielona teekanne miażdży konkurencję taka jest prawda :) Co do innych to powiem szczerze, że nie wiem, bo akurat Teekanne bardzo przypadła mi do gustu i nie szukam nowości :)