Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluna23

wiem ze to durne pytanie na miare nastolatki, ale prosze, powiedzcie mi

Polecane posty

hmmm moga byc i figi na wlascicielce, tego nie smialem proponowac :classic_cool: w ogole to rzadko Cie widuje, odwyk masz?

Odwyk jak odwyk, trochę czasu brakuje, poza tym nie chce mi się - tutaj można ociepieć od czytania niektórych :o Ciebie też rzadko widuję, już myślałam, że po ostatnim gangbangu w Biedronce się gdzieś zaszyłeś 😭 http://tnij.org/figa 🖐️

no masz poczucie humoru z tymi owocami :O trace czas na szukanie nowej biedronki bo w poprzedniej juz mnie nie wpuszczaja, zreszta gangbang to juz nie bylby taki sam bez Ciebie :P:P

Spróbuj w Albercie, mówiłam ci, że mają tam fajne draże i fajne żółte koszulki :classic_cool: A gangbang beze mnie jest jak ryba bez roweru :o

nie, w Albercie to tylko z kierownikiem zmiany mozna gangbang zrobic, a to niekoniecznie mnie bawi :O nie badz juz taka skromna, prowodyrko :P

Zaraz tam prowodyrka, ja tu tylko sprzątam :o

jakas inna zaslone dymna musisz wymyslec :O

Idę fpizdu, bo mi gorąco :o jak spotkam tego kierownika, to mam go od ciebie liznąć po karku? :P;)

liznac? po karku? po karku to tylko knaga :D no ja tez ide, zbliza sie godzina 0 i trzeba udac sie w miejsce zbiorki :classic_cool: