Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktos odmawial

Tajemnica Szczescia -15 modlitw Sw.Brygidy....

Polecane posty

Gość Ktos odmawial

Czy ktos odmawial? Znalazlam w sieci .Niestety jeszcze nie doczytalam jak nalezy sie modlic .A moze ktos wie? Bylabym wdzieczna :)

Gość wuzetk1969
Tak kiedyś sie modliłam,to 15 modlitw ,które zaleca się odmawiać codziennie.Ja odmawiałam jedną.Przeczyaj dokładnie Pan Jezus obiecał św. Brygidzie ,że kto odmowi te modlitwy codziennie przez 365 dni w roku ten uwielbi każdą Jego ranę a wiadomo Pan Jezus otrzymał 5 475 ciosów.

Gość dziekuje za
Odpowiedz:) A dlaczego tylko raz? Pisal ktos gdzies ,ze nawet po jednym razie pozbyl sie ogromnego dola .Tez masz takie doswiadczenia?

Gość ale ale o co chodzi
Można jakieś konkrety??

Gość imat
mam to zolta ksiazeczka, malutka i cienka cały rok o tej samej porze cykl modlitw moja kuzynka sie modliła... ma pracę, ale rodzine inne nieszczescia spotkaly choroba, urpowadzenie, ona sama ma guza.. zatem czy takie szczscie/ nie wiem o co ona sie modlila byc moze o prace ale jest tam napisane ze ci co to beda sie modlic, to nie umra za wczesnie a w 15 dniu przed smiercia jaks tak sam chrystus z maria przyjda po ich dusze a zatem szczescie = raj, zycie wieczne i tu to ma sens:)

Gość imat
to nie jets na doł. Jesli to A. nie wierze jej, ona gra i udaje. To sa modlityw na szczescie cyzli zycie wieczne:)

Gość wystarczy wpisac
w google,wszystko tam jest wyjasnione

Gość Wielbiąca Miłość Bożą
Nie ma co się zastanawiać tylko ufać Najwyższemu

Gość gość
Do Bga tylko należy się modlić.

Gość gość
Martyna to nie jest tak, że nie potrzebujemy żadnych pośredników oprócz Jezusa. Nie można Biblii interpretować wyrywkowo na podstawie tylko jednego zdania. Należy uwzględniać całą Biblię i całe nauczanie Kościoła, gdyż Bóg nie działał tylko w czasach biblijnych, ale działa też i współcześnie. Wielu chrześcijanon wpółcześnie szkodzi brak pokory. Ludzie, którzy naprawdę nie są mądrzejsi od Papieża, próbują komentować i oceniać wszystko. A to jest wielki błąd, gdyż jak mówi Biblia: 'pycha idzie przed upadkiem' i dalej 'nie oceniaj, póki dokładnie nie zbadasz'. Lepiej zaufać teologom, którzy zęby zjedli czytając święte książki, niż mędrkować samopas.

Gość gość
gość dziś Pięknie napisane :) Dziękuję Ci :-) 🖐️ 🌻

Gość gość
Dokładnie zgadzam się z poprzednikiem Martynko nie masz racji.

Gość gość
znalazlas po to, aby odmawiac znak dl cb

Gość Mariopiw

Niestety ale Martyna me duzo racji. Zreszta w Polsce nie ma Kosciola Chrystusowego tylko raczej makes sekta klerykalna ktora podaje sie as Kosciol.  i spotkalem religione osoby ktora okazala sie opetane ....to jest czasani tragedia jak as niedouczeni ksieza . kkk jest oficjalna wykladnia nauki a jednak prawue zaden ksiadz nie zna.   Czasani glosi sie herezje cxy wrecz Satanism no nikt nie upomina ksiedza. Wszelkie objawienia poza objawieniem  powszechnym  w Pismie Swietym Nie naleza do depozytu wiary kanon 67 kkk.  Co znaczy as mozna w nie nie wierzyc.   Co do posrednika to .... trzeba zrozumiec I co chodzi o Boga to trzeba wiedziec ze jest to slowo a hevrajskiefo Elohim , a Elohim jest w liczbie mnogiej. Wiec Bog Elohim jest echad co sie tlumaczy jeden/jednosc. I np w wersie Rodxsju 19,24 jakby dwoch Bogow Izraela jednego he Ziemi I jednego w niebie ale wIEMYy ze te dwie postacie sa jednym Bogiem. ADONAI ELOHIM ECHAD

Gość Gość123

Ja  się modlilam przez  cały rok na  przelomie 2014/15 .To był rok osobistych doświadczeń, bólu dla mnie , cierpienia, opuszczenia przez innych . Moja dalsza, bliższa rodzina dostapila  łask.  Ja też po 3  latach. Żyję dzieki 17 obietnicy Jezusa Chrystusa ,  zrozumie ten kto odmawial ta modlitwę.