Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cleopatra

zdechła słonica z Krakowskiego Zoo

Polecane posty

Biedna Birma :( a byłam w Zoo dokładnie miesiące temu i mam z nią fotkę nawet 😭 biedne zwierzątko :( z wycieńczenia bodajże......zasłabła i wpadła do basenu,omal się nie utopiła,spuszczali wodę i odratowali ją niby,ale jednak dziś padła :(

Gość eqwrer
:((((((((((((

zawsze żal mi zwierząt, bo im ciężej pomóc - nie powie przecież, co mu dolega. Chociaż moje papugi mają ze mną całkiem dobry kontakt. I jak Pafnucy zachorował, to z kuchni przyszedł do pokoju do mnie do łóżka. Garnął się do rąk do ostatniej chwili. Nieraz z takim odejściem trudniej się pogodzić, większy zal niż po byle jakim człowieku (tylko z nazwy gatunkowej)

Gość Its true
Rzeczywiscie biedne zwierzatko, ale moze przynajmniej dzieki temu zwiekszy sie podaz sloniny i jej cena spadnie.

Gość gwyn
Ola, a co ma schronisko wspólnego z zoo? W schronisku mieszkają bezdomne, porzucone zwierzęta (inna sprawa, że też czesto tam mają niewąski syf), a do zoo ściąga się zwierzęta specjalnie dla kaprysu idiotów, którzy chcą sobie obejrzeć lwa w ciasnej klatce.

Krakowskie Zoo jak zauważyłam jest bardzo zadbane,czyste,ciągle ktoś w pobliżu zwierząt był,miały wodę i jedzenie,sprawdzałam bo jestem na to bardzo wrażliwa....ale słonia już nie będzie niestety :( Nie sądzę żeby prędko sprowadzili kolejnego.....a Zoo zawsze kojarzyło mi się głównie ze słoniem :)

Myrevin---> z cyrkami sie zgodzę, natomiast jeżeli chodzi o likwidacje ogrodów zoologicznych to najwyraźniej nie masz pojecia o czym mówisz, bo dzięki temu ze one istnieją udało sie uratowac wiele zagrozonych wyginięciem gatunków zwierzat, wszystkim jest przykro ze zwierzę zdechło ale nie mozna się kierowac emocjami

{ nie masz pojecia o czym mówisz, bo dzięki temu ze one istnieją } Jasne . Jest to mozliewe. Dla tego brakuje mi stopki(mojej). Natomiast Ty rerezentujesz myślenie, dzieki któremu te zwięrzęta stały sie zagrożone lub na wymarciu. I oczywiśxie nie oczekuje że mnie zrozumiesz.