Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumki

Perfumy o ciezkim zapachu i dlugotrwale.

Polecane posty

Z ciężkich,długotrwalych zapachów polecm Poeme Lancome.Piękne są;-)

tez mi się bardzo podobaja Poeme Lancome i jeszcze Euphoria CK Ale oba te zapachy zostały zjechane przez moje koleżanki, podobno zbyt duszące, a ja je uwielbiam i tyle:classic_cool:

Jestem perfumowa fascynatka. Niestety nie mam swojego jednego ulubionego zapachu, ktoremu bylabym wierna. Zmieniam b czesto. Nie lubie zapachow tzw arbuzowych, lub czystych kwiatowych, nie lubie tez zapachow Chanel- boli mnie od nich glowa. Co do ciezkich trwalych zapachow moje ulubione to: Alexander McQueen Kingdom ( od 3 lat uzywam - super) Dior Addict ( sporadycznie) Prada- klasyczny, na poczatku b. mi sie nie podobal ale potem sie cudownie rozwinal na skorze, tworzy pewien dystans, nadaje klasy Jesus del Pozo- In black- jest tak oryginalny, ze jeszcze mam problem z okresleniem go Paco Rabanne- generalnie lubie, Ultraviolet jest dosc trwaly ( to juz stary zapach ale fajny) Charles Jourdan - woda perfumowana, troszke podobny do T.Mugglera Moja lista jest dluga, teraz podaje przyklady swieze ;) dosc W ogole to ciagle zmieniam i uzywam kilku ;) Ale perfumy to jedna z moich pasji ;)

Gość perfumki
wlasnie,czy calvin klein euphoria jest trwaly?wiem ze pieknie pachnie...czy ktos przebadal nowy jean paul gaultier sex??? wiem ze jest dziwnym zapachem i zdaje mi sie ze dlugo trzyma.

Gość z tańszych to
polecam Little Black Dress i Surrender Dla Niej - Avon

witam, jak chcecie wyślę Wam na meila zestawienie najpopularniejszych zapachów wraz z opisem zapachu, charakterystyka i składnikami nut zapachowych. to moje opracowanie i może ktoś skorzysta.

Gość Anoola
Witam serdecznie, przez dlugi czas uzywalam Gucci - Eau de parfum II, bardziej delikatny, niesamowicie kobiecy, piekny... Niedawno "odkryłam" zapach o nazwie L'instant de Guerlain i oszalalam na jego punkcie. Jest ... nie da sie tego opisac... trzeba poczuc!! :) http://www.najpiekniejsza.pl/zapachy/guerlain_linstant.html zaintersowane Panie zapraszam do przeczytania... i powachania oczywiscie! A moze ktoras z Was go uzywala? co o nim myslicie? Pozdrawiam serdecznie!

ja przepadam za opium, gabriela sabatini - ta pierwsza klasyczna, eternity calvin klein, kiedyś też były takie perfumy milenia avon - były boskie ale niestety już ich nie ma. podoba mi się angel muglera i ultraviolet.

Gość perfumiki
a alien muglera? ma ktos?

Euphoria jest bardzo trwała, cały dzień sie trzyma i pachnie intensywnie przez dłuższy czas:classic_cool:

Gość valeriana
Contradiction KC - kupilam ostatnio ale na wakacje sa za ciezkie Dior Addict granatowy tez jest mocy i trwaly - czy ladny to rzecz gustu. ja ma Diora Addict 2 - pachnie jak mochito z limonka. Podobno trwale sa Truth KC i Dolce Gabbana czerwone

Gość perfumiki
dziewczyny,a czy ktoras ma z was pojecie ile kosztuje Jungle by kenzo?

Gość perfumki
kupilam sobie euphorie ck...jestem zadowolona,ktos napisal ze zostal zjechany przez kolezanki haha...no coz witaj w klubie a w jakie miejsca najczesciej pstrykacie?* (nawet nie wiem jak to czynnosc nazwac,perfumowac sie?) ja kolo uszu,za szyje,pod szyje,nadgarstki,zgiencie w lokciach i wlosy

Gość ja psikam się w tych samych
miejscach co Ty:-)

Gość followyou
HIPNOTIC POISON Diora - superrrr,bardzo polecam. Każdy facet da się złapać na ten zapach:))))

Gość gość
Gucci Premiere

Gość gość
Alien

Gość Kaaasiaaak
Na Złotych Wyprzedażach kupiłam ostatnio mamie na Dzień Matki DIESEL Loverdose. One właśnie są takie mocniejsze, wieczorowe, bardzo fajne. Plus za to że kosztowały dużo, dużo mniej niż w popularnej drogerii.

Gość gość
Agen Provocateur L'Agent czy jakoś tam, zabójca wspaniały brudny, seksowny

Gość redewka
polecam obsession ,albo palomę picasso

Gość riritka
sonia rykiel la perfume super są....

Gość gość
Kenzo Jungle, Black Opium czy Armani Si to intensywne,ciężkie,zmysłowe, odważne zapachy. Bardzo długo się utrzymują. Polecam perfumerie goia.pl- tam można je nabyć najtaniej.

Gość gość
Potwierdzam, na goia.pl najtaniej a zapachy rewelacjne i oczywiście szeroki wybór! Moim ulubionym z intensywnych zapachów jest Hypnotic Poison - przepiękny. Polecam

Gość gość
Warto spróbować Opium klasyczne. Trwały, korzennny,ciężki zapach. W atrakcyjnych cenach na www.zapachowiec.pl Polecam

Gość gość
Zdecydowanie Kenzo Jungle! Jest to zapach, który bardzo długo pozostaje na skórze i nie da się przejść obok niego obojętnie. Piękna, zmysłowa nuta zapachowa. Taniej na zapachowiec.pl Polecam

Gość gość
Alien to dobry wybór. Unikatowy, piękny zapach. Dobra alternatywa na chłodniejsze dni, ponieważ jest to zapach bardzo intensywny. Tanio można kupić z www.zapachowiec.pl

Gość gość
Zapachy same w sobie to niezwykle ciekawy temat. Od kiedy sporo poczytałam o nich na www.aromasens.pl to stało się to moją zajawką! Zawsze dowiaduję się stamtąd niesamowitych ciekawostek na temat zapachów i aromatów.