Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała23

czy mozna zajasc w ciaże ?

Polecane posty

Gość mała23

biore tabletki juz od ponad miesiaca (przepisane przez ginekologa) ponad tydzien temu mialam okres (byl troche inny niz zwykle), cały zcas oprócz tych kilku dni przy okresie biore tabletki, czy etarz moge zajsc w ciazę ? jakie ejst prawdopodobienstwo ze tabletki nie dzialaja i podczas stosunku zajde w ciaze ? prosze o pomoc to dla mnie wazne...

Gość dziewczyno
mam juz dosc takich tematów! Trzeba sie bylo zapytac gina a nie zatruwac forum kolejnym takim samym tematem. Bierzesz juz drugie opakowanie? To ryzyko zajscia w ciąże jest niewielkie chyba ze zwymiotujesz lub dostaniesz biegunki. Miłego seksu

nie masz sie czego obawiac .... ponoc juz pierwsza tabletka zabezpiecza przed niechcianą ciążą ... takze jak bierzesz regularnie, nie wymiotujesz ani nie masz biegunki to jestes zabezpiecziona i mozesz spac spokojnie .... :)

Gość mała23
dziekuje "lalka nie barbi" za odpowiedz, podnioslas mnie na duchu.. a twojej poprzedniczce chciala bym powiedziec, ze skoro jej cos nie pasuje to niech sie odpierdoli i pojdzie wsadzic sobei noge od stołu w dupe moze wtedy troche bardziej sie wyluzuje i nie ebdzie pierdolic takich glupot, pewnie ejst 50 letnia stara rura ktorej od 30 lat nikt nie dawal i sama musi sobie rozpychac dupsko kijami od szczotki.. wypierdalaj ty stara zgrzybiala brudna i tłusta kretynko, jesli ci sie cos nie podoba to moglas sie nie wpisywac, to forum jest po to zeby zadawac pytania i dostawac na nie konkretne odpowiedzi, a pierdolenie w stylu ze "takie tematy juz byly" albo "zasmiecasz formu" zasmiecasz to ty swoje brudna osoba taki piekny swiat na którym inni ludzie chca normalnie egzystowac ale takie brudy jak ty na to nie pozwalaja.. jest nadal ci sie cos nie podoba to spieprzaj dymac kaczyńskiego bo pewnie glosowalas na debila ktory ejst tak samo nietolerancyjny jak ty.. pierdole ciebie i całe twoej Radio Maryja !

Gość o kuźwa D D
dawno nie miałam takiego ubawu

Gość *emi*
mała23, no po prostu dla mnie BOMBA :)) dawno juz nie slyszalam/czytalam takiej wiazanki :)). Ale w pewnym sensie masz racje !!!

Gość agus_18
od czego jest ulotka?