Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę nie do wiary

SKĄD SIĘ BIERZE PIĘKNA CERA?

Polecane posty

Gość trochę nie do wiary

zawsze jak przeglądam gazety, widze zdjecia w internecie mysle sobie: oho, ma skóre tak idealna że musiał niezły sztab grafików komputerowych nad nią pracować. ale jednak istnieją osoby z taką skórą. jak ja im ku*wa zazdroszczę ;) http://myspace-073.vo.llnwd.net/00739/37/05/739135073_l.jpg http://img137.imageshack.us/img137/272/picture1261ki.jpg boszzz jak ja chciałabym mieć taką cere! dla porownania moge wkleić zdjecie swojej badziewnej skóry :o

Gość tlusta cera
no!!!! np moja przyjaciolka i kilka kolezanek... a ja ... szkoda gadac:(

Gość trochę nie do wiary
tlusta cera - no i gdzie tu sprawiedliwość? :(

Gość z photoshopa
:D

Gość kikikkkaka
nie z genow, bo moi rodzice mieli cery gladzutkie a ja mam do dupy

Gość trochę nie do wiary
z photoshopa - no niestety te akurat nie są wytworami photoshopa :( a moje niektóre znajome które widuję na żywo tym bardziej.

Gość trochę nie do wiary
kikikkkaka - dokładnie. moi rodzice, ich rodzenstwo i ich rodzice mieli cere jak marzenie :( a ja szkoda gadać.

u mnie nikt nie mial nigdy problemow ze skora a ja owszem.. a jak tylko kupowalam COKOLWIEK co mialo pomoc to bylo jeszcze gorzej :( i szlag mnie trafial ze moje qmpele mialy idealną skorke o super kolorycie no mniamniusie.... a ja nie fuck... a teraz mam:P

Gość No ja też mam znajome
ktre mają śliczne cery.po prostu aż chce się dotknąc. Jakbym taka miala w zyciu nie nałozyłabym pdkładu

Gość girl like me
moze sie nie znam, bo tez cery najpiekniejszej nie mam, ale odkad zaczelam brac tabletki anty zeby mi uspokoily hormony i odkad codziennie jem miseczke truskawek to cere mam na tyle ladna, ze nie musze juz nakladac zadego makijazu! te wszystkie swinstwa do nakladania sa nic nie warte, najlepiej wrocic do natury ;) pzdr

Gość z photoshopa
mowiac natura masz na mysli faszerowanie sie chemnia w postaci tabletek anty? :O

Gość trochę nie do wiary
girl like me - tabsy anty- też mi natura ;)

Gość trochę nie do wiary
Rossa Carolla - jakto masz? :P

Gość kikikkkaka
no wlasnie i skad to sie bierze...nawet lekarze nie potrafią na to odpowiedziec..mowią ze problemy z cerą typu trądzik, pryszcze, tlusta cera to wynik nadmiernej aktywnosci jednego z enzymow ktory w skorze przeksztalca testosteron w jego silniejszy analog- dihydrotestosteron ktory powoduje nadmierną aktywnosc gruczolow lojowych i rogowacenie mieszkow przywlosowych...a na to leku praktycznie nie ma

Gość girl like me
och no :P mowiac 'natura' mam na mysli truskawki ;)

Gość kikikkkaka
ten enzym to 5 alfa reduktaza

och znam ten bol, moja cera tez jest beznadziejna :P a podkladow i tak nie uzywam, bo boje sie, ze z braku dostepu powietrza bedzie jeszcze gorzej :O poza tym, nie lubie byc upackana zadnymi mazidlami. co wiecej, tabletki anty nie zmienily kompletnie NIC - ani lepiej, ani gorzej.. girl like me - a skad Ty przez caly rok truskawki bierzesz??? chyba nie kupujesz tych przepieknych \"zagranicznych\", ktore sa nafaszerowane chemia i smakuja jak tektura?

Gość xXx P
A gdzie twoje zdjecie? Twojej skory?? chcailabym zobaczyc, czy naprawde jest tak zle :P

Gość trochę nie do wiary
nie no ale wiecie co jest najgorsze? ze mamy tyle skóry na ciele a to swinstwo atakuje glownie twarz! :o to smieszne bo np mam jakies syfki na brodzie, a poza nią, nizej na szyi skora idealna, nic tam nie wyskoczy! jakby była jakaś granica, tylko twarz i ani milimetra dalej! :o

Gość trochę nie do wiary
xXx P - nie wiem czy jestes pewien ze chcesz to zobaczyc :o

Gość xXx P
Jestesm kobieta :P I sama mam niezbyt piekna cere... Wiec, czekam na fotkę :P

nie zawsze pudry pogarszaja sytuacje:) ja uzywalam podkladow CC ( Constans Caroll ) i szczerze nowiac to po jakichs miesiacu nie calym stosowania tego pudru zupelnie wszystkie wypryski no wszysssstko zniknelo mi z buzki potem zrobilam przerwe miesiaca i powrocilo po kolei wszystko to ja wolalam co jakis czas tylko nakladac puder i niemialam problemow ;) heh dziwnie tak...

Gość girl like me
nieeeee, z tymi truskawkami to jest tak, ze jem je jakos od kwietnia, codziennie. wczesniej caly czas faszerowalam sie lekami od dermatologa i "cudownymi" masciami, ktore oczywiscie nie pomogly. tylko boje sie co bedzie dalej, bo truskawki sie koncza i tabletki tez niedlugo nalezaloby odstawic... a znacie jakies naturalne metody, ktore DZIALAJA...? z checia skorzystam ;)

Gość ja chcialam sobie sciagnac na
za minutke fota, musze zrestartowac kompa zeby mi podlaczone kome załapało :P jakosc bedzie kiepska bo z komorki :P

Gość nie otwiera sie...

Gość trochę nie do wiary
nie otwiera sie... - ja uzywam mozilli i tez mi sie w niej nie otwiera, ale jak skopiuje link i wkleje do IE to tam sie otwiera.

Gość trochę nie do wiary
up