Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyajfh

Isotrex?? WaSze Zdanie!!

Polecane posty

Gość gyajfh

Co powiecie na temat tego specyfiku..... ??

Gość to jest dobre na wszystko-
-serio

pomogło Wam na trądzik? ja stosuję brevoxyl ale mi nie pomaga, dzis dermatolog mi to zminiła na Isotrex, ciekawa jestem czy będzie dobry.... Stosował ktoś? Jak wrażenia?

Gość Tai dobrye
isotrexin mialam i pomoglo na 4 ms

Gość tez miałam
polecam!

Gość happy end//
hmmm czy isotrexin i isotrex to to samo? ja używam isotrexinu,od około 2 miesięcy.Efekty sa czyt.mniej pryszczy :).ale nie używam codziennie(wedle zaleceć dermatologa),lecz na przemian z robioną w aptece maścią (przedtem taka zielona,teraz różowa :D). Jednak strasznie cera mi się wysuszyła.Dlatego np teraz siedze z maścią dermophanten na buzi. :D

Gość Isotrexin jest łagodniejszy
Isotrex to to samo tylo silniejsze.

Gość działanie
ale jak to działa?? złuszczająco? wysuszjąco czy jak?

Isotrex jest świetny. Stosowałam tego wiele m.in Zineryt, Davercin, Dalacin, Brevoxyl, Banzacne, Scinoren itd. Dopiero Isotrex mi pomógł.

Gość moze jeszcze jakies opinie

Gość uzywam isotrexu
od miesaica, strasznie wysusza ale tez chyba pomaga

Gość to jest super
stosuje dopiero 3 dni a juz widze ogromna poprwe!!! skóra złuszcza sie bardzo, syfy znikają!

dzieki tej masci cos wreszcie zaczelo sie dziac na mojej buzi. Jak narazie widze poprawe.

Gość _=_=_
pocztakowo po isotresie bardzo zluszczala sie skora...teraa nie dzieje sie nic:o ja go nakladacie, cieniutko czy grubiej? bo jak nalozy sie grubiej to mozna go normalnie "sciagnąć" jak amseczke peel off :o

Gość .dlaczego.
hej ludziska, przepisano mi to własnie, napiszcie cos wiecej o tym specyfiku

Gość _tekla_
mi Isotrex pomogl na samym poczatku(pierwsze 2 dni stosowania), potem jakos przestal dzialac, cały czas sotsowalam i po ok miesiacu zoabczylam ze mam naprawde gładszą buzie:) działa:)

Gość Paweł_18
Stosuje Izotrex od 4 dni i powiem wam że już widze dużą poprawę :) Najważniejsze jest to że nie robią mi się nowe syfki i skóra jest naprawdę gładka.Nie widać bardzo dużych zmian ale przynajmniej wiem że to działa i z upływem czasu będzie coraz lepiej.Na początku skóra mi się łuszczyła ale właśnie taka rolę ma spełniać ten lek.Izotrex złuszcza stary i odsłania nowy naskórek.No i oczywiście po dłuższym stosowaniu czyści buzke z syfków:) Jest super,polecam !!!trzymajcie się i życzę powodzenia w walce z prycholami.

Gość nati 19
czy znacie inne maście które powodują dość silne złuszczanie naskórka takie maście po których naskórek schodzi płatami??

Gość niszczpryszcz
Zabieg Pure T Skin u kosmetyczki. Rewelka!

Gość wysuszona twarz
ja isotrex stosowalem dwa dni i od razu cała twarz czerwona, wysuszona i piecze. Przerwałem na kilka dni bo sie za bardzo łuszczyła mi twarz, mam nadzieje, ze jak zacznę od nowa, to cera sie przyzwyczai i już tak źle nie będzie. Poprawe widać, choć minimalną. Coraz mniej zaskórników. a ten zabieg u kosmetyczki - nie radze.

Gość warrior
A czym myjecie po tym twarz? Jakieś delikatne mydełko w płynie czy raczej żel pilingujący?

Gość farmelo
I JESLI PIECZE NIE PRZERYWAC KURACJI NIC CI SIE NIE STANIE NA POCZATKU PRZERYWALEM ALE SYFI ZNOWU SIE POJAWAIALY WIEC TAKA SYSYFOWA PRACA SMARUJSZ NIE MA PRZESTAJESZ ZNOWU SA I JAK JUZ ZACZYNAJA ZNIKAC TRZEBA PRZERWAC BO PIECZE JA TAM NA TO LEJE CZY MNIE PIECZE CZY NIE

Gość chimera89
Hej;) mi właśnie wczoraj dermatolog przepisał isotrex, więc na efekty muszę jeszcze poczekać. Ale już po pierwszym stosowaniu mogę powiedzieć że przynajmniej coś się dzieje, skóra nie pozostaje obojętna! ;) złuszcza, faktycznie, jest trochę jak maseczka peel off, z tym że ja nakładam go tylko punktowo. I póki co nie wyskoczyło nic nowego. Jak będzie dalej, zobaczymy. Myślę że już po tygodniu będzie można oglądać efekty. pozdrawiam ;]

Gość ma...
jan juz niemam sil na te syfy juz tyle kasy stracilem i teraz mam isotrex moze to pomoze . jest mala poprawa

Gość Medyk
dodam jeszcze od siebie że bardzo ważne przy leczeniu retinoidami (w tym isortex) bardzo ważne jest aby niezależnie od pory roku stosować krem z fotostabilnym filtrem! Bez tego może być problem, szczególnie przy dużym nasłonecznieniu. Do nawilżania skóry w trakcie leczenia można stosować humektan. :)

Gość mi strasznie wysuszył skore
nic nie pomógł odradzam :O:O Ja biorę Viosept jest super

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp

Gość iiiiiiipppppppp

Gość Justysia5554
Witam:):* Chciałabym zapytać po jakim czasie mogę pójść na solarium na odstawieniu ISOTREXU ??? pozdrawiam serdecznie.