Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawistna i wredna

mam pomysł na zemste!

Polecane posty

Gość zawistna i wredna

wiecie jaki? mozna zamówic ulotki typu real i inne takie do kogos do domu. tylko nie wiem gdzie. wie ktos moze? codziennie rano bedzie wyjmowal kilkanacie ulotek. slyszalam ze to sie w necie zamawia. a smsowe serwisy typu biblia na koma? mozna zamowic komus z innego nr?

Gość nikt sie nie chce mscic
no co wy!!!!

Gość za co
chcesz sie mscić

Gość chce sie mscic bo mam powody
chce mu zatruc codziennosc drobnymi problemami

Gość mopisaa
wiesz, moze lepiej ty idz do lekarza, takie obsesje to sie lęczyc powinno. rozumiem go, ze cie zostawił, po co męczyć się zwariatka, ktora, " straszy ulotkami".LOJEZU.

Gość aleś wymysliła
:D:D:D

Gość Pira3
A nie mozesz czegos innego wymyslic?? nom mozna tak chyba zrobic...ale pojecia nie mam jak....

Gość ja cos wiem====
Pare takich numerow, on dojdzie kto, zgłosi na POlicję i u czubków cię zamkną, poniekąd słusznie, normalne twoje zachowanie to nie jest. O to ci chodzi?

Gość u lalala
Czy to znaczy, że jak wyjmuję codziennie ze skrzynki dużą ilość ulotek, to padłam ofiarą wyrafinowanej zemsty? zaczynam się bać :o

Gość zzzzzz
Jeśli chcesz się zemścić skutecznie i do tego jeszcze długofalowo, to zrób sobie z nim dziecko i wyjdź za niego.

Gość Pira3
watpie by zgłosił na policje takie cos.....

Gość to ma być zemsta
?????????????????????? :D:D:D

Gość to jak mam sie zemscic
wszyscy jestescie tacy wspaniali, nikt sie nie msci, nie jest wredny, tu nie ma sukinsynow i wrednych dziewuch? wszyscy krysztalowi! wszyscy! pogratulowac!

Gość swietny topik
powysylalam moim znajomym i mamu kupe smiechu :D Tez kogos postrasze ulotkami :P

Gość u lalala
Na szczęście jestem za leniwa na zemstę :D

Gość imat
czyny człowieka a zatem czy się mści, czy wyklina, czy manipulje, dużo mówi o takiej kobiecie. I to prawda, nie ma takich wiele, ale są.

Gość kazdy choc troche
dojrzały człowiek sam dochodzi do tego, ze szkoda czasu i energii na zemstę. Największa zemstą jest to, ze z pewnych rzeczy i z postępowania niektórych ludzi nic sobie nie robimy. Przynajmniej sprawiamy takie wrazenie. I jakas kryształowosc charakteru nie ma tu nic do rzeczy, po co robic z siebie idiote i dawac ucieche innym. Przemyśl to.

Gość do d... tys prawda
po co się mścić? to dziecinne

Gość imat
dojrzały człowiek sam dochodzi do tego, ze szkoda czasu i energii na zemstę. Największa zemstą jest to, ze z pewnych rzeczy i z postępowania niektórych ludzi nic sobie nie robimy. Przynajmniej sprawiamy takie wrazenie. - czyli granie zemsta, bluzgi, złorzeczenie i inrtygi to kolejny dowod ze a. jets bardzo dziecinna, mam nadzieje, ze uslyszała to od kogo trzeba. Jest niańczona, i potem rogi pokazuje i się panoszy. Szybciej by zapomniała gdyby wiedziała ze on jest zajety, a le ona miała go za samotnego, Jej nie brala pod uwagę. Bo Ją nikt nie miał za kogos, tylko za nic. daleko itp nie liczyła się.

Gość zzzzzz
imat, trochę jaśniej!

Gość zawistna...ja albo bez zemsty
mam codziennie zawalona skrzynke tym barachlem, albo ktos juz Twoj pomysl wykorzystal!

Gość oiuytreeeeee
Zycie to jest gra i przestrzeganie pewnych norm społecznych. Im człowiek reprezentuje wyzszy poziom tym jego etyka jest wyzsza.Moze i czasami mam ochote hkogos zwymyslac, ale co by mi to dało, pozatym, ze za chwile wstydziałbym się tej słabosci, bo nie sztuką jest zachowywac się jak przekupa na bazarku. Sztuka jest kontrolowanie emocji. To swiadczy o kjlasie człowieka.

Gość albo wytrzymalosci na stres