Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19stkaa

czy wzrost to problem???

Polecane posty

Gość 19stkaa

od ponad roku spotykam sie z krzysiem. naprawde sie kochamy i powaznie myslimy o wspolnej przyszlosci. jedyne co od czasu do czasu nie daje mi spokoju to wkurzajacy stereotyp o tym ze facet powinien byc wyzszy od dziewczyny. moj ukochany jest rowny ze mna. przewaznie nosze raczej plaskie buty ale czasem zdarzy sie ze miedzy nami jest kilka cm roznicy. mnie ani mojemu misiaczkowi to nie przeszkadza. czasem tylko szlag mnie trafia gdy ktos sie beznadziejnie, infantylnie wypowiada, czepia ze jestem od niego wyzsza. Gdyby nawet-to czy to jest jakis problem??? wg mnie nie, wiec czemu niektorzy potrafia sie tego tak nachalnie czepiac???

Gość na uczuciowym
jest taki temat, wejdz i poczytaj, wszystko co cie trapi jest tam wyjasnione:)

Gość onka3
gdybyś ty nie zwracała na to uwagi nikt inny też by nie zwrócił ależ masz problem kobieto żeby tylko takie problemy na świecie istniały no no

Gość 19stkaa
co za idiota sie pode mnie podszywa? czlowieku- nie masz idioto za grosz wogole rozumu. zagladne zaraz na uczuciowy. dzieki juz wiecej sie nie bede odzywac pod tym nikiem. takze jakby ktos cos pisal to nie ja. aha-mamy 175 cm wzrostu.

Gość onka3
kobieto ale sobie stwarzasz problemy no no nie masz chyba zajęcia nie cieszysz sie tym z emasz ręce nogi oczy ż ejesteś zdrowa masz kogos tylko szukasz problemu czy 1 cm to problem niech cie licho weźmie

Gość tooo ja
nie no-spokojnie, nie tak ostro. to nie ze stwarzam sobie problemy. bylam tylko ciekawa. przyjechala do mnie jakas ciotka i mnie tak strasznie wspolnie z reszta rodzxiny wkurzala ze nie moge. wolalam isc od nich, wlaczylam komputer i tak sobie napisalam.

Gość Czerwona gitarka
Piekne oczy , smutne oczy Anna Maria , piekna ma twarz !

Gość Pira3
hmm...wiesz co?ja kiedys miałam chłopaka ktory był prawie taki jak ja...Tez miewałam dziwne uwagi ale nigdy sie tym nie przejmowałam.a co Cie obchodzi co mysla inni/najwazniejsze ze sie kochacie...liczy sie cos wiecej? moim zdaniem nie:) zreszta ma tyle wzrostu co Ty..a sa zwiazki gdzie chłopak jest naprawde nizszy od dziewczyny.pozdrawiam i nie przejmuj sie tym:*