Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAaggggggggaaaaaa

Obrączki z białego złota - matowe, czy błyszczące ?????

Polecane posty

Gość AAAAaggggggggaaaaaa

Ja wlasnie jestem w trakcie wybierania obraczek, mozecie mi doradzic, juz nie chodzi o wyglad,ale o to,zeby obraczka byla praktyczna, zebym mogla zmieniac rozmiar i zeby byla latwa w pielegnacji. Biore pod uwage TYLKO obraczki z bialego zlota, tradycyjny ksztalt, ale mam nastepujacy problem: slyszalam,ze obraczki matowe trzeba czesto oddawac do ponownego zmatowienia, bo sie wycieraja, a jesli sa laczone, tzn matowe z blyszczacym?? mam pierscionek zareczynowy z bialego zlota i niedawno zauwazylam na nim jakies czarne plamki, da sie to wyczyscic?? w sklepie nie chca nam przyjac reklamacji.

Gość błyszczące
...zrobiliśmy sobie matowe..i były okropne,więc w rezultacie wymieniliśmy na tradycyjne złote.

Gość JA mam z białego

Gość JA mam z białego
kurczę za wcześnie mi się wysłało.... No więc mam z białego błyszczące i są śliczne

matowe i tak sie w koncu zrobia blyszczace - poleruja sie kiedy je sie nosi:) wiem bo tak mam z pierscionkiem, ktory kiedys byl matowy:)

Gość ja tez mam z białego złota
i wcale nie jestem z nich zadowolona mam proste w formie i błyszczące ale już po roku noszenia widac na nich duzo rysek, chociaz jeszcze nie przebarwień nawet nie jestem pewna czy polerowanie u jubilera coś na to pomoże gdybym mogła wybrać ponownie - zdecydowałbym się na tradycyjne złoto

Gość deka
a moze platyna??:) Ja bym wybrala z bialego zlota ale matowe

juz to kiedys pisalam ale sie powtorze. ja dowiedzialam sie w salonie, ze i owszem kazda obraczke mozna odnawiac, rowniez mat, ktory sie zetrze. tylko ze mat sciera sie w przeciagu miesiaca, a dokladniej powiedziano mi w salonie ze 3 tygodnie i matu nie ma... odnawianie odnawianiem ale co miesiac nie bede latac do jubilera.... wybralam blyszczace :D

Gość AAAAGgggggggaaaaaaa
Wybralismy proste, bez zadnych dodatkow, blyszczace z bialego zlota, mamy znajomego jubilera, ktory szczerze odradzil matowe, bo sie scieraja oraz wszelkie laczone, bo sa problemy ze zmiana rozmiaru, to samo dotyczy kamieni w obraczkach