Roman dla przyjaciol Romek 0 Napisano Lipiec 23, 2006 Jestem na czasie poniewaz , jestem : populista , antysemita , moherowym beretem , pisowcem , blizniakiem , nie mam zony , nie znam polskiego hymnu , nienawidze gejow ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooooooooooooooooooo Napisano Lipiec 23, 2006 Romus! Kochanie! Jak mogles napisac, ze nie masz zony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twinkle Napisano Lipiec 23, 2006 a czemu tak napisales? co to ogloszenie matrymonialne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman dla przyjaciol Romek 0 Napisano Lipiec 23, 2006 Bo , bycie tymi osobami jest teraz na czasie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twinkle Napisano Lipiec 23, 2006 czyli tymi co wypisuja ogloszenia matrymonialne?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewkaaw Napisano Lipiec 23, 2006 na czasie? nie wiem w jakim kraju mieszkasz ale napewno nie w tym co ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach