Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala27

ratunku

Polecane posty

Gość lala27

staramy sie o dzidziusia i nie wiem dlaczego i co sie stalo ale po stosunku nie byl to okres bo skonczyl sie pare dni temu zaczelam krwawic dosc obficie i w krwi bylo duzo duzych skrzepow czy ktoras wie co to moze byc zaczyna mi to krkawienie ustepowac ale bardzo sie wystraszylam prosze o pomoc

Gość lala27
nie raczej nie bo skonczyl sie w piatek juz nic nie lecialo az do po stosunku poszlam do lazienki wziasc szaler i wtedy zodaczylam sporo krwi i takie skrzepy dosc duze teraz mi to krwawienie ustepuje jest mniejsze ale bardzo sie wystraszylam wiem ze powinnam isc z tym do lekarza ale moze zanim pojde to jest ktos na tym forum kto moze wiedziec co to jest

Gość nie na forum nikt nie wie
jedynie lekarz moze to stwierdzić. To jakas nieciekawa sprawa i lec w podskokach do lekarza.

Gość kiedy ja intensywnie
starałam się o dziecko, to też mi się zdarzył taki bardzo obfity okres. A miesiąc później byłam już w ciąży!

Gość lala27
wiesz staramy sie juz kilka miesiecy i nic za kazdym razem mam urojana ciaze to znaczy mam wszystke objawy cizay to juz paranoja ale @zawsze przychodzi na czas tym razem byl @na czas skonczyl sie w piatek dzis kochalam sie z miom i nie wiem dlaczego po zaczelam krwawic mysle ze moze bylo ciut za pikantnie krwawienie jeszcze jest ale juz bardzo slabe nie wiem tak sobie tlumacze ze bylo za ostro ale bardzo sie wystraszylam