Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez okresuuu

naewt orgametril nie pomógł co z tym okresem!!!!!pomocyyy

Polecane posty

Gość bez okresuuu

kurcze co sie dzieje z tymi okresami,miesiac temu odstawiłam plastry ,zatrzymał mi sie okres,byłam u ginekologa w ciązy nie jestem ,przepisał mi orgametril 3 dni 3 razy dziennie,po 3 dniach miał byc okres,a tu ani widu ani słychu!! stosowała któras z was ten lek??

Nie stosowałam, ale wiem, że po odstawieniu hormonów tak bywa. Może po prostu twój organizm na orgametril nie zareagował. A może za bardzo się stresujesz, zaczęłaś jakąś dietę? Może powodem jest.. jakiś normalny powód zatrzymania czy opóźnienia krwawienia. Radzę zapytać lekarza przy nastepnej wizycie, może przepisze coś silniejszego. Gdy mi spóźniał się okres, a czułam się jak beczka, wszystko we mnie siedziało i ciążyło (wtedy gdy jeszcze nie brałam hormonów) mama radziła mi zrobić \"nasiadówkę\" z kwiatów malwy (do kupienia w zielarskim lub w aptece). Po prostu do miednicy, lub wiaderka wsypywałam garść suszonych kwiatów, zalewałam wrzątkiem i siadałam na to. Taka jakby parówka (nie zanurzać tyłka w wodzie!) Za jeden - dwa dni zaczynała krwawić. Może właśnie medycyna naturalna Ci pomoże.. ale powtarzam, to było wtedy gdy nie brałam jeszcze tabletek. Trzymaj się. Pozdrawiam

Gość kiryska
moze tak sie zdarzyc ze po odstawieniu tabsow nie bedzie okresu. idzjeszcze raz do gina to pewnie inny lek ci przepisze. ja uzywalam orgametril jak mialam torbiel. ale dluzej go bralam niz 3 dni. no ale na co innego. najlepiej lekarz ci doradzi :)