emelina 0 Napisano Lipiec 24, 2006 zapomnialam jednej tabletki, minelo 12 h i wzielam jak najszybciej, pare dni pozniej zapomnialam znow i tez minelo 12 h i wzielam znow jak najszybciej, co robic ?? zasiegnac opinji lekarza, ale jak mam to zorbic skoro nie dostane sie z dnia na dzien do lekarza, . Pytanie czy brac reszte normlanie i tyle czy przerwe robic krotsza?? nie wiem co robic ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja bym skoczył 0 Napisano Lipiec 24, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja proponuje zrezygnowac Napisano Lipiec 24, 2006 z tabletek skoro ciągle zapominasz, a któryś raz może sie żle skończyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emelina 0 Napisano Lipiec 24, 2006 ja biore te tabletki ponad rok, zapomnialam teraz tak, po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgsdgds Napisano Lipiec 24, 2006 o jezu kobieto nie panikuj:o ja zapomniam co chwilę...bierz dalej tabletki i nie pisz głupot. co to takiego? nic nie szkodzi że zapomniałaś. po prostu jak mineło wiecej niż 12 h to się dostakowo zabezpieczaj przez 7 dni i łykaj dalej. co za ciemnogród:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twinkle Napisano Lipiec 24, 2006 nie ma co panikowac bierz dalej przerwe rob normalnie i wszytsko bedzie ok 12h to nie tragedia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach