Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylXia13

co z moim okresem?

Polecane posty

Gość sylXia13

zawsze miałam okres leguralny!:( a teraz nie wiem co s ię dzieje.. powinnam mieć juz 1,5 tygodnia temu... nie wiem co się dzieje ... czy jestem chora? c zy co? w ciązu raczej nie jestem bo sama sobie tego zrobić nie mogłam..??? ??? ??!!! nie wiem c o mam robić.? a mojejj mamie się wstydze o tym powiedzieć ze nie mam okresuu..i w ogóle sie wstydzxe iść do ginegoloka nie wiem dlaczego ale juz tak mam... odpiszcie mi cos prosze..!! tylko nnapiszcie mi na Emaila.. PROSZE.! CZEKAM! BO SIĘ MARTWIE

Gość ajkdakjdfa
jesli masz 13 lat to nic dziwnego że tak Ci się stało:o nie rycz

Gość sylXia13
okres mam juz prawie 2 rok.. dotałam w 11 roku.. i miałam juz legularnie... dlaczego tam mi się dzieje? :(:(:(

Gość a co mi tam...
Jeżeli wiesz na pewno ze to nie ciąża ...to pewnie wina tych upałów

Gość sylXia13
a czy ja mogę byc na cos choraa?

Gość tak możesz mieć wadę
wymowy. Zamiana R na L. To też trzeba leczyć, udaj się do logopedy. Albo poczytaj więcej książek, może da lepszy efekt.

Gość beybe16
wiesz co ja tez mialam regularny okres....a od roku albo troche wiecej ma co 3 2 miesiace....i tez nie wiem co sie dzieje...idz do lekarza nie boj sie albo pogadaj o tym z mama...przeciez nic ci nie zrobi wkoncu to twoja mama...a w ciazy skoro nie jestes TO PRZECIEZ nic Ci nie powie...3maj sie pozdrawiam :* :)

Gość beybe16
aaa...jesli masz 13 lat.... TO WYDAJE MI SIE ZE NIE MASZ SIE CZYM MARTWIC.... =]

Gość moniaaaaaaaaa
zaczynasz dojrzewać i mimo że okres masz od dwóch lat to dopiero teraz zaczną się z nim najgorsze jaja. naparwd nie ma się czym martwić. każda z nas przechodzila przez to:P

Gość kgyjgvmdvb
a ja mam 32 lata i tez pierwszy raz okres mi sei spoznia juz od 3 tygodni; w ciazy na pewno nie jestem... mysle, ze moze jakies braki w witaminkach, bo wlasy mi wychodza garsciami