Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna dziewczyna

Widziałam parę -facet 40lat z laską ok.18 lat

Polecane posty

Gość biedna dziewczyna

to straszne. Pewnie ją sponsoruje...

Gość zuzikowsaja
widziałes to co chciałes widziec, moze ona młodziutko wyglądała, a miał a lat 26-27, a on wcale noie 40, tylko 35,a pewnie wyglądał na takiego przy kasie, dziewczyna byłą ładna, wiec zazdrosc troche toba telepneła.

Gość ojciec z córką
i tyle!

Gość szklaneczka herbatki
HS POL-troche przeginasz,ja np spotykam sie z facetem przed 40-ka a sama mam 23 lata-i wcale nie jest moim sponsorem...oboje pracujemy,wiec troche mnie urazila Twoja wypowiedz

Gość ale jestescie beznadziejni
znowu sie robi jak kiedys, czyli zasciankowy umysl... moze sie zakochali w sobie bez podtekstu materialnego:-O co za ograniczeni ludzie...

Gość o boze
moj ohciec ma ok 50 a wszystkie babki na niego leca a jam 22 lata i czasami chodzimy razem na piwo...wkurwia mnie takie wlasnie myslenie

Gość sess
Biedna dziewczyna a zawału nei dostałas jak ich zobaczyłas ???? J abym sie conajmniej posrałą w gacie.

Gość ja 24 on 53 ...
jestesmy 2 lata po slubie to nie sponsoring kochamy sie "....miłosc nie patrzy na metryke...."

też ze swoim eks tak wyglądałam, różnica wieku 11 lat, ja wyglądalam na dużo młodszą, on na starszego ludzie się głupio gapili na początku mnie to wkurzało potem już tylko bawiło

Gość do rejsa
ja mam 37 a dziewczyna 23 jestesmy od ponad 2 lat i jest nam super.

Gość ale jestescie beznadziejni
wlasnie mni etez wku...a takie przypinanie latki typu: jak mloda i ladna a on starszy od niej - to poleciala na kase - a przeciez moze to ona jest corka bogatego tatusia? he? jakona mlodziutka i on mlodziutki - pobieraja sie - ooo to na pewno wpadla! kurcze, a moze sie zakochali na zaboj? jak ona starsza a on mlody- spotykaja sie z soba - to na pewno on dla kasy itd. CIEMNOTA!!! co za ograniczenie, moze to faktycznie corka z ojcem byla, a Ty afere robisz, z igly widly a zreszta wku...a mnie wtracanie sie w czyjes sprawy i ocenianie niczym moher, ocenianie po pozorach:-O

Gość 41 i 23 lata
My tworzymy związek będąc w takim wieku. Co w tym złego?? Ludzie TOLERANCJA!!!!

Gość biedna dziewczyna
Sorry ale oni byli na basenie i na pewno tatuś nie obmacuje swojej córeczki. Sponsoring i tyle , tym bardziej, że gostek podjechał BMW czyli ma czym zaimponować tej małolacie. Ja się tylko zastanawiam czy te dziewczyny są szczęśliwe... Czy marzą o takim partnerze który nawet nie złapie ją za rękę tylko maca za cycki pod wodą kiedy myśli że nikt tego nie widzi.

Gość do biedna dziewczyna
To mam nadzieję, ze Ciebie też ktoś z boku ocenia i wyraża sie nienajlepiej o Tobie. Nie znasz kogosz i oceniasz po pozorach, wiec zycze Ci tego samego:P

Gość Przegina na maxa takie z boku
ocenianie. Jak mój mąż ( 30lat ) idzie za rękę z naszą córką ( 6lat ) to pewnie niektórzy mówią pedofil pewnie... :(

pijawka - pomarzyć dobra rzecz ;) :D Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, żeby bawić się, żeby bawić się na całego (z przystojnym 40-latkim z fajną furką :D) A po tygodniu go rzucić mhahaha ;)

Gość basia2121
a moze to nas widzialas;) ja mam 21 lat a moj partner 41 , jestem jego kochanka, kocham go on byc moze mnie tez a jesli nie to bardzo lubi, za seks mi nie placi

haha, zazdrośc go żżyma, bo bez furki, to 40cha nie ma szans :D ;)

Gość Biedna dziewczyna
Ciebie coś mocherem czuć !!! :P:P:P:P:P

Ktoś napisał że to nieudacznik bo w weiku 40 lat nie ma gromadki dzieci i żony tylko fajna laskę, ja jestem przeciwnego zdanie