Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arleta_K

wystydzę się wyjść na plażę w kostiumie

Polecane posty

Gość Arleta_K

za 6 tygodni wyjeżdżam na wakacje do upalnego kraju ale zamiast się cieszyć to martwię się wyjściem na plażę. nie jestem gruba, może trochę za dużo w udach :))) ale nie o to cohdzi. całe uda i pośladki pokryte mam fałdkami cellulitu i tłuszczu. ogólnie moje nogi nie sa równe i gładkie. do tego zaczęły pojawiać mi się rozstepy. nie wyobrażam sobie założenia kostiumu. czy jest jakas szansa na poprawienie wyglądu nóg w ciągu tych 6 tygodni? proszę o podpowiedź co moge zrobić?

Gość pomoc doraźna
Arleta_K--->na cellulit dobra jest jazda na rowerze, musisz pić dużo wody mineralnej. Pomocne są rownież masarze szorstką rękawicą, a na rozstępy specjalny krermik. Powodzenia:)

Gość Arleta_K
czy będą jakieś efekty po 6 tygodniach?

Gość malo proawdopodone
moga byc ale minimalne na pewno rozstepow sie nie pozbedziesz

Gość Arleta_K
a co z wałeczkami na nogach? czy przez 6 tygodni mozna je jakoś zmniejszyć lub sie ich pozbyć?

Gość * polecam
serum odchudzające na celulit firmy Eveline (poszukaj w damskiej torebce na stronie kafeterii) Wiecej ruchu, woda mineralna i unikanie chemicznego żarcia i masaże.

Gość Arleta_K
bardzo dziękuję. od dzisiaj zaczynam walke z tym paskudztwem :)))

Gość Arleta_K
a jakie kosmetyki polecacie ??

Podam Tobie extra miksturkę, która mi od razu pomogła!!!! Wlej do miseczki jakiś najtańszy balsam do ciała (ma być go tyle, żeby się dało rozsmarować grubo na tych partiach ciała, które chcesz ujędrnić) i po paru kropelkach 3 olejków aromaterapeutycznych (geraniowy, rozmarynowy i cynamonowy), wymieszaj, nałóż na miejsca, które chcesz ujędrnić i wyszczuplić, owiń grubą folią, załóż ciepłe gacie i owiń się gorącym kocem na godzinę:) potem zmyj zimnym prysznicem (ta maseczka trochę pali, więc napewno polecisz uradowana pod chłodny prysznic:P) i już po 1 razie masz wyraźną poprawę!!! Powtarzaj nie częściej niż co 3 dni. Polecam także peeling kawowy (wsypać kawy mielonej, koniecznie kofeinowej do miseczki, dodać po łyżce imbiru i cynamonu, wlać żel do ciała, wymieszać i masować całe ciało) nie częściej niż co 3 dni:)

krem Soraya http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=13&dest=796 Flos Lek http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=13&dest=767 Norel http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=13&dest=930 Tołpa - tyle, że na rozstepy; powyzsze na cellulit http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=5&dest=788 pozdrawiam i trzymam kciuki! Przede wszystkim zacznij od dzis, bo \"od jutra\" czesto przeradza sie w \"wieczne nigdy\" :) milego popoludnia :):)

Ta maseczka jest wyczepista, wyczytałam ją tu kiedyś, słuchaj ona maxymalnie ujędrnia i napina... wyprubuj, nie pożałujesz!!!:) Polecam przed spotkaniami i wypadami, kiedy masz odsłonięte ciało, np impreza lub wypad na plaże ze znajomymi. Na początku może być trudno... "tyle paćkania i skąd te olejki, nie chce mi się... ", ale bez pracy nie ma kołaczy;P nie pożałujesz, jeśli sprubujesz.

Gość chanelka
TEZ MASZ PROBLEMA.ZAŁOŻYSZ DRESIK I BEDZIE OK.DRESIK TO CALKIEM NIEZLA SPRAWA,ZWŁASZCZA NA PLAŻE