Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HANKA82

Chrom organiczny- naprawde dziala!

Polecane posty

Postanowilam uporac sie z nawykiem podjadania slodyczy. Kupilam w aptece chrom organiczny i...od 5 dni nie mam ochoty na slodycze! A przyznam,ze wczesniej codziennie musialam zjesc cos slodkiego!! Czy ktoras z Was rowniez zauwazyla zmiane w nawyku zywieniowym po wprowadzeniu do swojego jadlopisu chromu organicznego?? A moze to tylko moja sila perswazji??!!:-) Pozdrawiam

Gość ja brałam przez pare
miesięcy i nic nie działało :O

Gość chyba sobie
zakupie, rzucam hormony, bo po pol roku waze ok 6 kg wiecej :( :( :( moze jak wezme chrom, to szybciej sie tego dziadostwa pozbede pozdrawiam :)

W aptece jest rowniez dostepny CHROM PLUS. Czym rozni sie jego dzialanie od CHROMU ORGANICZNEGO??

Gość mmmmmnnnnnbbbbbb
Niestety takze jestem uzalezniona od slodyczny i moze sprobuje z tym chromem organicznym. Ale mam pytanie ile kosztuje to "cudo" ? :)

To cudo czyli CHROM ORGANICZNY, opakowanie 100 tabletkek kosztuje od 22-25 zl.Wszystko zalezy od apteki. Mozna tez kupic na \"listki\" po 25 tabletek.

Gość okt
a mi nie pomaga ani sam chrom ani ten plus za ktory zaplacilam chyba 23zł:( to pic na wode na poczatku tez mi sie wydawalo ze mi sie nie chce slodyczy zobaczysz pozniej ze to nie pomaga

Gość Gościnnie2
Chrom hamuje uczucie głodu i napady obżarstwa a nie przyzwyczajenia. Jeśli ktoś je słodycze z przyzwyczajenia to niech nie liczy na cud.