Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaa

Czy sa tu ludziedorośli którzy nie lubia dzieci?

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaa

Pytam tylko z ciekawosci.

Gość mamacorleone
w jakim sensie nie lubią?

Gość są. ja.

Gość olaramona
a mozesz rozwinąc temat?

Gość wewłnista owieczka
ja. właśnie drą sie jakieś pod oknami, życze im żeby musiały z biegunką zasuwać do domu! eufemistycznie określając...

Gość Ja niecierpię dzieci
Lubię tylko jedno (nie moje) i to mi wystarczy

Gość matka dzieciom
popieram, mimo, że mam dzieci, moje są duże, ale nie znoszę kiedy w restauracji przy stolikach obok wydzieraja się bachory, rodzice oczywiście dumni nie reagują, a inni nie słyszą własnych myśli. i co ciekawe, kiedy moje dzieci były małe często chodziliśmy z nimi do kawiarni, restauracji i - na co dzień nieznośne, hałaśliwe, rozbiegane - tam zachowywały się kulturalnie, grzecznie siedziały przy stole. Czyli wszystkiego można nauczyć.

Gość ja tez nie przepadam.
szczegolnie jak wyja! albo gdy nie mowia do siebie normalnie tylko krzycza albo mowia tylko takim piszczacym glosem.

a najgorzej jak sie "lata" po kanalach w TV i trafi na bajke...

Gość ciekawaaaaaa
co w tym najgorszego jak sie trafi na bajkę:)

Gość olaramona
Ok, teraz rozumiem, bo to nie jest tak, ze ja nie lubię dzieci, nawet lubie tylko te dobrze wychowane, moze byc nawet nadaaktywne, ale miłe. Nie cierpie rozpuszczonych bachorow terrorystów. I z tymi lokalami to prawda, jak ide do KFC, McDonalda, to musze się liczyc z obecnosci adzieci , i tak musi byc. Ale jak ide do eleganckiej restauracji na kolację, to juz ludzie z 2 dwojką rozbrykanych, wrzeszczacych dzieciakow, biegajacych po sali , juz mnie irytuje.Jak sie idzie do takiego lokalu i nie panuje nad dziecmi, to się zostawia w domu z opiekunką. W przedziale tez był wolałą nie miec, na plazy, ostanio jakis dzieciak rzucał we mnie piachem, mamusia słąbo reagowała, to my musielismy się przeniesc. Ale byłąm tez na obiedzie w dobrej restauracji, gdzie była jakas uroczystosc rodzinna, i jak zobaczyłam ilosc dzieci to si eprzerstraszyłam i od razu chciałam uciekac. I tu niespodzianlka, dzieci były w różnym wieku od 2 do 12? lat, i tak sie wspaniale bawiły w ogrodku, i same soba zajmowały, tylko kontrolnie ktos z dorosłych ich obserwował, ze byłam pod wrazeniem. Czyli jak się chce to mozna wychowac. Mamusie tych rozpuszczonych bachorów to leniwe dupy, którym brakuje checi i konsekwencji w postepowaniu, i to dzieciak nimi rzadzi, i takie są skutki.

wtedy zaczyna sie skakanie w konwulsjach po pokoju i wrzask -"bake", bajke".... no i mozesz zapomniec o filmie , serilalu czy czyms tam innym na co bys miala ochote

Gość iuyrreeeeeee
Z tym oglądaniem telewizji to tez przesada, bo teraz to dzieciaki okupuja telewizor, u znajomych nawet poznym wieczorem to 4 letnie dziecko decyduje co mają ogladac , czyli ogladaja bajki., bajki albo nic.

przyjaciólka zarzuciła mi, że \"radykalna jestem\" i \"ona się mnie boi\" po tym gdy powiedziałam, że moje dzieci oglądają dobranockę, czasem film przyrodniczy i tyle, bo jej oglądają Taxi w kółko (WŁAŚCIWIE TO JUŻ NIE OGLĄDAJĄ, BO ZNAJĄ NA PAMIĘĆ ALE FILM MUSI LECIEĆ, BO JAK NIE TO AWANTURA), w wersji oryginaLNEJ Z NAPISAMI. Na moje pytanie czy to dobry film dla 2 i 5- latka, dowiedziałam się, że tam nie ma brutalności i przemocy. Aha, Harry Potter też jest OK i Wydział śledczy (\"tam się nic takiego nie dzieje\")

Niektorzy nie powinni miec dzieci, skoro nie potrafia sobie dac rady z wychowaniem. :O Rodziny z wrzeszczacymi lub rzucajacymi jedzeniem dziecmi powinny byc wypraszane ze wszystkich lokali gastronomicznych.