Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca seksuuuu

po jakim czasie wraca libido

Polecane posty

Gość chcaca seksuuuu

boire tabsy od ponad 2 lat przez ostatnie pol roku a nawet i wiecej moje libido spadlo ponizej normy jest na minusie jedyna chcec na seks przychodzi mi jak troszke wypije:/ czego nie robie czesto a wiec po wakacjach zucam tabsy chcialabym sie dowiedziec tylko po jakim czasie libido wraca do normy dziekuje za odp

a to roznie u kobiet bywa do roku wlacznie;).. zdarza sie ze nie wraca:(

Gość chcaca seksuuuu
no co ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to co ja bede musiala wiecznie pic zeby miec ochote na seks czy jakiejs muchy hiszpanskiej uzywac i po co mi to bylo:(

no to prawda, libido po tabletkach bywa rozne u wielu kobiet, jedne nie moga dojsc do siebie bardzo dlugo inne wcale, to jest udowodnione naukowo ze libido moze byc na stale zahamowane, akurat ja mialam to szczescie ze moje libido skoczylo juz po kilku dniach po odstawieniu a potem to juz tylko roslo i roslo, wreszcie poczulam ze zyje, potem troche sie unormowalo...ale generalnie to jestem bardzo happy ze mi sie chce chwilami tak mocno jak kotce w marcu:) Wspolczuje wszystkim kobietom ktore stracily libido..to jest okropne:(

Gość lililili
Hej, po prawie rocznym braniu Yasmine odstawiłam je w grudniu. Do tej pory nie zauważyłam poprawy libido- miałam dopiero jeden normalny okres, mam nadzieję, że jeszcze się to poprawi. :/ Jak to jest u Was?

ja przez 5 lat brałam różne tabsy i w tym czasie nie miałam żadnych kłopotów z libido, było cudownie wysokie, mogłam kochać sie codziennie, kilka razy dziennie...ale to minęło. nie biore ich miesiąc i moje libido mi zniknęło :( mój men mówi że to efekt jojo po tabsach :)

Gość upupupup
i w górę :)