Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laudy

dlaczego jest tak trudno schudnąć z bioder?

Polecane posty

Gość Laudy

Nadeszło lato a ja nie mieszczę sie w ulubione spodenki, moje biodra mają 98 cm a ja wpadłam w rozpacz. Mam 19 lat i jem wszystko tak samo jak zawsze, czyzby moj metabolizm sie zatrzymywal z wiekiem? Czy moze to wina tabletek antykoncepcyjnych ktore przyjmuja od kilku miesiecy (jeanine). Juz sama niewiem, chyba sprobuje sie poodchudzac, chociaz to takie ciezkie. Moze cos doradzicie?

Gość Laudy
up

Gość o losie. losie losie
kurde mam tak smao, wszedzie chudne a w biodrach nic a nic :( w tali mam 67 cm, a w biodrach 99:( szok

Gość baksio
ja tam z brzucha nie moge zrzucic - ale tez nie dobija mnie to jakos specjalnie

to ja chudnę znowuz tylko w biodrach. pomiary w tabelce tyle ze po tygodniach diety juz 90 cm w biodrach.

Gość DDDD
Czemu trudno schudnac z biodre? Bo biodra sa ukształtowane ganatycznie tak mi sie wydaje! Moja kumpela jest szczuplutka a biodra ma tak wielkie co daja tylko taki efekty ze ma wielka dupa! To wszystko zalezy od kosciu! YYYY nie chciałabym tak miec! waga 47 kg wzrost 168cm talia 61cm udo 47cm biodra 83cm łydka 34cm Na szczescie figura nie stanowi u mnie problemu tylko tradzik :(

Gość Laudy
kurcze to chyba mamy przewalone... ja już cudow probowalam i nic, troche moze zrzuce a potem znow to samo albo i lepiej... :(

Ja tam ma krągłe biodra i chyba odziedziczyłam to po matce,ale już się z tym pogodziłam i nawet się mi to podoba:D Na szczęście nie mam brzucha:) i cellulitu:)

Gość cocakarola
A ja znam sposób.Mam ten sam problem.Jeszcze nie tak dawno miałam konkretne boczki,ale znknęły.Od jakiegoś czasu jestem na diecie,ale nie żeby drastycznie zmienić swój jadlospis.Jem troszkę niej o regularnych porach i używam kremu modelujacego z AVONU Anew "gorset" działa!!!!!!!!Boczki spadły w ciągu 2 tyg.

Gość a na jakiej diecie jestes
cocakarola?? i o jakich porach jadasz?

Gość Laudy
to ja też zainwestuje w krem! A własnie co to za dietka...?

Gość uoppp

Gość zdesperowana dziewczyna
faceci lubia szerokie biodra a jak masz szczupla takie to wogle super ja sie gorzej przejmuje brzychem niz biodrami

Gość zdesperowana dziewczyna
szczupla talie mialo byc

Gość Laudy
ja mam duze biodra i teraz zachodowalam boczki miedzy talia a biodrami.... szok...krem malo co daje, a Abs 8 min na biodra jest dla mnie zly, za duze obciazenie dla bioder... moze jakies pomysly?

Gość wąska w biodrach
A ja dziewczyny nie znam tego problemu - wręcz przeciwnie... W pasie - 76, w biodrach 91. Przy odchudzaniu tracę najszybciej w biodrach, pupie, oczywiście też biust. A najgorszy brzuch :( Dodam, że te wymiary przy wzroście 171 cm.

Gość wąska w biodrach
Do zdesperowanej dziewczyny - co do facetów, to może i większość preferuje "biodrzaste". Ale uwierz mi, że są też tacy, którzy kochają kobiety wąskie w biodrach. Mają nawet na to swoje logiczne argumenty... :) Jak w powiedzeniu - każda potwora znajdzie swojego amatora :) Grunt, to zaakceptować siebie! :) Ja nigdy nie będę miała w talii 60 (chyba, że bym dużo nad sobą pracowała - ćwiczenia) i nigdy nie będę wiedziała, co to znaczy mieć szerokie biodra. Każda z nas jest inna - i dobrze :)

Gość szybko i bardzo
schudłam najbardziej właśnie w biodrach po typowych ćwiczeniach siłowych z takim solidniejszym obciążeniem (tak z 20 kg, np 3 serie po 8 powtórzeń lub 2x 15...). Przysiady, "wypady" i inne, no i zdrowa dieta... Tez się uważałam za obdarzoną przez nature, siłownia może dużo poprawić.

Gość Laudy
ooo cwiczenia z obciazeniem to moze jest i spodob... tyle ze chce cwiczyc w domu, wiec moze z butelkami 1,5 litra na poczatek... ciekawe czy da jakies efekty