Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

DO kociamberka

Polecane posty

Gość prosze o rade

A jakich kremów z AHA uywasz? mam przebarwiie nad górną wargą i nie wiem czym to wybielić :(

Gość kociamberek
Ten którego ja uzywam to Oli-free lotion SPF 15.

Gość prosze o rade
a mogłabyś coś wiecej na ten temat? nie moge znależć informacji na necie na temet tego lotion

Gość kociamberek
Mogę tylko napisać co tam mam w ulotce do tego kremu, bo innych kosmetyków tej firmy nie stosowalam. Wskazania: Preparat przeznaczony do skóry: bardzo wrażliwej, alergicznej, tlustej-odwodnionej, w przebiegu zapalenia lojotokowego, lojotoku i zapalenia atopowego, trądziku różowatego, pospolitego, szczególnie w przypadku dużej wrażliowości skóry i zlej tolerancji miejsciowo stosowanych leków, a także trądziku doroslych gdzie, z uwagi na fizjologicznie bardziej suchą i wrażliwą skórę, stosowanie niektórych leków miejscowych oraz silnych AHA jest cvzasem niemożliwe. Ze wzgledu na silne wlaściwoścvi antyutleniajace doskonale sprawdza się w trądziku pozostawiajacym przebarwienia pozapalne. Pielęgnacja skóry tlustej ze zmianami poslonecznego starzenia się, skóry wymagajacej lekkiej, beztluszczowej emulsji o silnych wlaściwościach nawilżajacych.

Gość prosze o rade..
Kociamberku.. a gdzie mogę kupić ten kremik ?

Gość kociamberek
W aptece, ale bardzo dobrze zaopatrzonej.