Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droga noga

Jak zgasić kogoś kto pali w towarzystwie?????

Polecane posty

Gość droga noga

Jak mnie to wkur...gdy siedze,jem a ktos mi kurzy ,blee.Jak komus dosrac by wstał i odszedł w milczeniu???????

Gość wezwij straż pożarną

Gość lub użyj gaśnicy proszkowej

Gość ludzie to maja problemy
gaśnicą w łeb i po sprawie

Gość ale to jest
problem. I co z tego, ze nalog! Palenie w towarzystwie jest okazaniem braku szacunku i wychowania. chyba ze w towarzystwie sa sami palacze. Mnie to denerwuje, ze nie mozna spokojnie zjesc w restauracji. Na przystanku ktos ci dmuchnie w twarz. Nawet pielegniarki w szpitalu na oddziale noworodkowym smierdza papierosami. A najgorzej wkurzaja ludzie, z ktorymi razem sie jedzie samochodem i ktorzy koniecznie musza smolic. Dlaczego ja mam za ich nalog placic. To oni maja na niepalacych uwazac!!!! I w ogole wszyscy palacze od razu robia sie histeryczni, jak im sie zwroci uwage!

Gość Nie palaca
Też tego nie nawidze.Korzystam z dwóch wyjsc.Jesli jest miejsce gdzies dalej to wstaje i mówie : "mama kultury nie nauczyla" albo pytam "mógłbys nie palić kiedy jem?Nie wiesz ze to nie klulturalne?" I nawet sie slowem nikt nie odzywa tylko gasi faje.

Gość co racja to racja
Na szczęście palenie jest już w zdecydowanym odwrocie. Jest o niebo lepiej, niż kilka lat temu, więc chyba doczekamy czasów, że problem zniknie.

Gość tak sobie myślę...
Zenobia Trzepiekońska - ja też tak uważam. Wystarczy grzecznie poprosić żeby osoba paląca przestała palić. Napewno już sam fakt zwrócenia uwagi będzie wystarczający ..

Gość no dobra
a co zrobic kiedy to szefowa pali w miejscu do tego nieprzeznaczonym? - a konkretnie w swoim gabinecie, gdzie wciaz wchodzi personel ze sprawami sluzbowymi do natychmiastowego zalatwienia i potem wraca do obslugi klienta smierdzacy fajami? Czasami wyjasnienie jakiejs sprawy zajmuje kilkanascie minut i wtedy zniecierpliwiony klient docina: " na fajeczce sie bylo,co? ". Kilka razy juz zwrocono jej uwage pol zartem pol serio, ale to nic nie dalo i kazdy boi sie powiedziec wprost.

Gość mycha_ciężarówka
niestety nie zawsze-płynęłam kiedys tratwa po dunajcu-siedziałam w oststnim rzedzie-w pewnej chwili maŁZENSTWO W 1-ym rzedzie wyjeło fajki i zaczęło kurzyć.Ja na to,ze moze by zgasili bo cały dym leci na tył-a facet na to-jestem na wolnym powietrzu a tu nie ma zakazu.Nic nie poskutkowało,myslałam,ze go wrzuce do wody

Gość japanka
a co sadzicie o paleniu w pociagu?

Gość to jest wkurzające
często na przystankach gdy np. leje jak z cebra,ludzie tłoczą się pod dachem , a tu ktos stojac pod dachem zaczyna palic. To nie w porządku jest. Skoro chce palic to powinien stamtąd wyjsć!

Gość też mnie to wkurza
A palenie w pociągu najbardziej: okna pootwierane, jak strzepniesz popiół w jednym to drugim wyleci, żar wypada i do tego fajek się szybciej spala od ilości tlenu