Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona niezmiernie

Czy to mozliwe? Jak to wytlumaczyc?

Polecane posty

Hej dziewczyny.Okres mialam miec 17 lipca..w nocy z 15 na 16 bylo przytulanko bardzo dlugie...czy to mozliwe zeby moglo do czegos dojsc wtedy? Okresu nie mam do tej pory, spoznia sie juz 8 dzien. Temp mam caly czas powyzej 37 st, nie chce spasc. Bole brzuszka minely. Od 3 dni tylko rano czasem kapnie taka wydzielinka kawa z mlekiem i nic poza tym. Zrobilam beta wczoraj i wynik mam 0...

Gość a skad ta wydzielina kapie
z piersi? moze to za wysoka prolaktyna, wybierz sie do ginekologa

Nie nie..wydzielinka z pochwy :) Tj tak sie przewaznie zaczynala u mnie @...ale od 3 dni cos kapnie, czasem wieczorem a @ ani widu ani slychu :/ Nigdy w zyciu nie mialam opoznienia, nawet przez leki, zapalenia etc..a tu nagle taki szok..nie wiem czy czekac czy leciec na wywolanie..zupelnie nie wiem co sie stalo..

Gość mulan23
cześć! Popierwsze nie panikuj! To że nigdy nie spóźniał ci sie okres nie znaczy że będzie tak przez całe życie. Pary prowadzące kalendarzyk małżenski wiedzą że dnie niepłodne są tuż przed miesiączką i 3, 4 dni po niej. Więc mało prawdopodobne że jesteś w ciąży. Plamienia mogą oznaczać rozpoczynające się złuszczanie śluzówki a hamować może je stres który przezywasz a także wiele innych czynników (zmiany hormonalne a nawet upał!). Poczekaj tak z 7 dni zrób test jeśli będzie negatywny poczekaj do terminu następnej miesiączki. Głowa do góry bedzie ok :D

Czyli wg was jeszcze za tydzien tescior powtorzyc? No dobrze...to czekam...chociaz wcale mi sie to nie usmiecha. Chce wyjechac i tak sie cieszylam,ze na wakacjach bede juz po @ ... ehh

Gość heher
też tak miałam oststnio, strasznie się zeshizowałam. dokłądnie tak, nawet taka wydzielina. do tygodnia powinnaś dostać okres. i nie obserwuj się:boli czy nie boli. dostaniesz an mur beton pozdrawiam

Gość mamuśka z dzidziusiam
Pary prowadzące kalendarzyk wiedzą żę dni płodne mogą być zawsze właśnie bawię się z bączkiem którego poczękiśmu 2 dni przed miesiączką

No dobra...szkoda,ze trafie na moj wyjazd wakacyjny :[

Nie mow :O:O Ale skoro poczeliscie dwa dni przed @ to czy ona wystapila?? Czy juz nie?? Jak to jest?

Gość mulan23
jejku bez przesady. Napisałam o dniach bezpłodnych ale każdy ginekolog powie że sa wyjątki. Nigdy nie ma 100 % pewności dlatego radze poczekać i wykonać test za tydzień. Teoretycznie a praktycznie to różnica nieprawdaż ?

Dobra...wiemy, ze roznie bywa...ale ciekawi mnie wlasnie jedna rzecz....skoro zdarza sie poczecie na dwa dni przed @ lub moze nawet na jeden albo w ten sam dzien..to czy ona jeszcze wystepuje...czy po prostu nie ma juz nastepnej? No jak to jest :)

u mnie wystąpiła ale dość skąpa i piersi bolały mnie cały miesiąc a potem wieeelkie zdziwienie jeszcze większe jak dr. na USG określił wiek maluszka

Gość jak sama piszesz
było tylko przytulanko.... od tulenia się dzieci nie powstają :-) Więc albo kochaliście się i był wytrysk u wejścia pochwy ewentualnie nasienie przeniesione na palcach do pochwy i wtedy możesz się denerwować, albo było tylko "przytulanko" i ciąża absolutnie wykluczona

Hmmm...u mnie wlasnie nie wystepuje wcale...tylko mam z rana lekkie plamienie a potem ustaje na caly dzien. No dobrze...a skad wiesz,ze to mialo miejsce wlasnie przed @ ?? Lekarz Ci to wyliczyl? No i jak to jest z tym hormonem. Gdyby przytulanko tej nocy z 15 na 16 lipca mialo dac jakis efekt to czy beta w dniu wczorajszym nie powinna wykryc jakiego hormonu juz? :)

Oj przytulanko jest milym okresleniem stosunku :)

masz rację test powinien wykryć wiek kiedy zaszłam bo lekarz wyliczył i termin porodu się zgadzał a po porodzie określają czy urodzony w terminie ja krwawiłam TY nie musisz nie straszę Cię mówię co było u mnie nie było to moje pierwsze dziecko tylko 3 więc nie byłam młoda i nieświadoma pozdrawiam

No wlasnie...test powinien wykryc...wiec to na 100 nie to :) No to czekam i dzieki wielkie. :)